11.01.2023
Cate o fotografie in fiecare luna de sarcina! Vezi cat de adorabil este colajul pe care l-a publicat Cristina Scarlevschi pe retelele de socializare - FOTO

In luna aprilie a acestui an, dansatoarea pole, Cristina Scarlevschi a anuntat ca este insarcinata pentru prima data, iar pe data de 21 decembrie, ea a nascut un baietel. 

Si pentru ca devenit un trend in ultima periaoda de a face fotografii cu burtica in fiecare luna de sarcina si mai apoi de a realiza un colaj, si Cristina a decis sa faca acelasi lucru.

De la a cincea saptamana si pana la cea cu numarul 40, dansatoare si bloggerita a avut grija sa faca mereu fotografii, in acelasi loc, in aceeasi lenjerie, dar si pozitie.

Are 28 de ani, 3 copii si e considerata cea mai sexy femeie din Australia. Cum arata Tammy Hembrow la jumatate de an de la nastere

In ultima poza Scarlevschi apare deja in brate cu fiul sau pe nume Alexander.

„Cel mai frumos cadou pentru fiecare parinte! Crestere usoara si fiti fericiti!”, „Mosul a fost darnic cu voi anul asta, sa va fie binecuvantat cadou.”, „Felicitari. Crestere usoara si multa armonie.”, au scris cativa internauti in sectiunea de comentarii a postarii.

Cristina Scarlevschi este o dansatoarea pole si o bloggerita din Republica Moldova. Este casatorita cu Vladimir Sanduleac. Aceasta s-a filmat in videoclipul trupei Carla's Dreams cu EMAA „N-aud”.

Ce face Dianna Rotaru pentru a fi mereu plina de energie? Prezentatoarea PRO TV a dezvaluit care este „ritualul” sau de seara - FOTO

Articole din aceeasi categorie