11.01.2023
Are 28 de ani, 3 copii si e considerata cea mai sexy femeie din Australia. Cum arata Tammy Hembrow la jumatate de an de la nastere

In vara anului trecut, Tammy Hembrow, una dintre cele mai admirate influencerite din domeniul fitness, aducea pe lume al treilea copil si se pregatea de nunta cu logodnicul sau, sportivul Matt Poole. Intre timp, fanii au fost socati sa afle ca cei doi s-au despartit.

In varsta de 28 de ani, Tammy Hembrow este, mai nou, mama singura. Cu trei copii, pare un lucru extrem de dificil. Influencerita are doi copii dintr-o relatie anterioara, Wolf in varsta de 6 ani si Saskia, in varsta de 5, si o fetita nascuta in iunie 2022, cu fostul ei logodnic Matt Poole.

Primele zvonuri legate de despartire au aparut in luna august, la scurt timp dupa ce influencerita a nascut-o pe fiica sa Posy.


Urmarita de 16 milioane de oameni pe Instagram, Tammy Hembrow este un fel de guru al fitnessului, fiind extrem de apreciata pentru programele sale de tonifiere. Nu este de mirare ca la 6 luni de la nastere, nici nu se observa ca a fost vreodata insarcinata. 

Tammy Hembrow este un fel de Kim Kardashin a Australiei – s-a facut remarcata in cadrul unui reality show despre familia sa. Ca si Kim, influencerita mai are inca 4 surori, toate la fel de frumoase, insa numai doua dintre ele sunt in lumina reflectoarelor. 

Articole din aceeasi categorie