18.03.2024
Cat de mult s-a schimbat viata Lidiei Isac odata cu aparitia copiilor: „Eu sunt o mama din aia care ma sufoc cand sunt prea implicata in...” - VIDEO

Invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, interpreta Lidia Isac a povestit ce s-a schimbat in viata ei dupa ce a devenit mama a doi copii.

„Cum se pupa rolul de mama cu tot ceea ce faci tu? Cat de tare ti-a schimbat perceptiile?”, a intrebat Anisoara Loghin.

Lidia a recunoscut ca din lipsa de timp a devenit cu mult mai organizata: „In primul rand ai mai putin timp pentru odihna si pentru tine, dar pe de alta parte este bine ca te organizezi. Totul este planificat, tu daca stii ca ai o ora libera fara copii tu folosesti aceasta ora la maxim ca sa fii productiva”.

6 zodii carora nu le place drama si nici momentele tensionate

Totusi, interpreta a mentionat ca ii este destul de usor acum deoarece copiii sunt la gradinita. „Pe de alta parte mie imi este usor pentru ca am dat copiii la gradinita de mici. Eu sunt o mama din aia care ma sufoc cand sunt prea implicata in viata copiilor si simt ca nu am energia potrivita ca sa pot sa fiu cu ei acolo in minuta aia. E bine sa am si eu timpul meu”, a notat Isac.

Echipa perfecta la Gusturile se Discuta! Aurel Chirtoaca si Mariana Colta au adus bucataria spaniola in platou: „O sa vedeti si voi reteta si o sa gatiti acasa” - VIDEO

„Nu imi place sa vorbesc despre viata personala si incerc sa o tin cumva asa, pentru mine”, a mai spus invitata.

Lidia Isac este casatorita cu dj-ul moldovean, Radu Tarus. Lidia si Radu au impreuna un baietel pe nume Leon si o fetita pe nume Daria. Totodata, Lidia a reprezentat Republica Moldova la Concursul Muzical Eurovision 2016 cu piesa „Falling Stars”, insa a ratat calificarea in finala competitiei.

Articole din aceeasi categorie