18.03.2024
Echipa perfecta la Gusturile se Discuta! Aurel Chirtoaca si Mariana Colta au adus bucataria spaniola in platou: „O sa vedeti si voi reteta si o sa gatiti acasa” - VIDEO

Ii leaga o colaborare profesionala, dar si dragostea pentru Spania, tocmai de asta invitatii editiei de saptamana trecuta a emisiunii „Gusturile se discuta”, Aurel Chirtoaca si Mariana Colta au ales sa gateasca mancare cu specific spaniol. Despre ce este vorba, vezi in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Aurel Chirtoaca si Mariana Colta au gatit paella cu creveti. „Buna seara. Va rog frumos, celor care le place sa manance duceti-va pentru ca aici in studio este un miros extraordinar. O paella este si sanatoasa. Va fi ceva deosebit”, a spus Aurel Chirtoaca, interpret.

Horoscop 18 martie 2024. Nativii care se vor confrunta cu un blocaj in cariera

„Miroase gustos deja. O sa vedeti si voi reteta si o sa gatiti acasa”, a mentionat Mariana Colta, interpreta.

Adelina Pestritu s-a fotografiat intr-un look elegant dupa ce a renuntat la implanturile mamare! Cum arata acum vedeta - FOTO

Nu intamplator Aurel si Mariana au ales sa gateasca paella. Cei doi adora Spania. „E o tara luminoasa, imi plac oamenii de acolo. Tot imi place acolo. Daca vreodata as emigra, numai in Spania. Sa mergi in sudul Spaniei, la Sevilla, cele mai gustoase portocale acolo le-am mancat. Si la Madrid am fost de cateva ori”, a notat Mariana Colta.

„Daca vrei sa mergi in Spania trebuie sa incepi cu Barcelona. Viata pentru tineret este super si ziua si noaptea”, a povestit Aurel Chirtoaca.

Articole din aceeasi categorie