18.03.2024
6 zodii carora nu le place drama si nici momentele tensionate

Desi pare greu de crezut, exista si persoane care nu agreaza drama, iar astrologii ne spun care sunt acestea.

Drama implica teatru, adica inscenari fictionale, departe de realitate, si este folosita pentru a emotiona cealalta persoana, iar de multe ori, chiar de a o manipula. Expertii spun ca, atunci cand vrei sa stai cat mai departe de o situatie dramatica, incepi sa te maturizezi.

A trai fara aceasta caracteristica inseamna sa ajungi in punctul in care intelegi ca viata este mult mai linistita fara scenarii si interpretari care nu-si au rostul. Iata care sunt cele sase zodii carora nu le place sa fie dramatice si nici martore in astfel de situatii:

Capricorn

Desi pare ca drama te urmareste peste tot, iar ca si Capricorn o simti, pentru ca ajunge sa fie un impediment in stabilirea obiectivelor personale. Urasti cand cei din jur provoaca drama, dar trebuie sa recunosti ca, uneori, apelezi la ipocrizie sau teatru pentru a beneficia de anumite lucruri.

Iubita lui Dan Ionita - pe ultima suta de metri pana la nastere! Cei doi au organizat o sedinta foto adorabila impreuna - FOTO

Varsator

Iubesti drama… dar numai in calitate de observator. Gasesti o placere in a privi alti oameni pierzandu-si mintile in scenarii dramatice, insa tu nu te poti nici macar imagina in locul lor. Nu suporti ipotezele fictionale in viata personala, si te asiguri ca nu vei ajunge niciodata intr-o astfel de situatie. Desi simti nevoia de a urmari drama, preferi sa-ti satisfaci placerea urmarind filme.

Gemeni

Iti este foarte greu sa iei o decizie, iar lipsa ta de integritate este ireala. Nu respecti timpul celor din jur, intarzii frecvent si nu esti dispus sa-ti iei niciun fel de angajament. Te inlaturi din orice situatie, chiar dinainte ca drama sa fie provocata. Avand in vedere ca nu te intereseaza nimic din vietile celorlalti, nu poti fi inconjurat de drama.

Sagetator

Contrar celorlalte zodii de foc, Leu si Berbec, vrei sa eviti drama, si nu sa o creezi. Ai invatat ca trebuie sa fii inconjurat de putini oameni si sinceri, iar avand acest lucru in minte, eviti sa stabilesti vreo legatura cu cineva care iti poate aduce drama in viata. Ti-ai dat seama ca te simti foarte bine si atunci cand esti singur, asa ca, tinerea dramei la distanta nu este chiar un lucru dificil pentru tine.

Adelina Pestritu s-a fotografiat intr-un look elegant dupa ce a renuntat la implanturile mamare! Cum arata acum vedeta - FOTO

Pesti

Ai o abordare duala in ceea ce priveste lipsa dramei in viata ta – crezi ca este o alegere personala, desi iti doresti o viata fara momente dramatice, insa, deseori, te regasesti in situatia de a fi martora la astfel de comportamente. Desi nu o agreezi, esti o persoana mult prea amabila pentru a le spune celorlalti ceea ce te deranjeaza.

Balanta

Ii faci pe oameni sa creada ca totul este in regula, ca te descurci in tot ceea ce faci, iar ei tind sa te creada. Avand in vedere ca esti una dintre cele mai mincinoase zodii, vrei sa fii precauta si sa nu fii prinsa cu garda jos, asa ca eviti orice situatie care te-ar putea incrimina. Esti o persoana iresponsabila, iar aceasta caracteristica se pare ca te tine departe de drama.

Articole din aceeasi categorie