31.08.2023
Cat de mult a crescut Sandu, fiul Karizmei! Baietelul seamana ca doua picaturi de apa cu mama sa - FOTO

Acum 2 ani, la data de 30 iulie 2021, Karizma a adus pe lume un baietel pe nume Sandu.

In ultima perioada, artista stabilita cu traiul in Statele Unite ale Americii publica mai des imaigni cu micutul care creste pe zi ce trece tot mai mult.

Din postarile facute publice pe retelele de socializare se poate observa asemanarea izbitoare dintre Karizma si fiul ei. 

Marco Ballerini iubeste din nou! Ce mesaj i-a dedicat actualei, dar si cum arata focoasa cu care formeaza un cuplu dupa divortul de fosta sotie - FOTO

Culoarea parului, forma ochilor si cea a fetei sunt doar cateva dintre trasaturile fizice ce ii face sa semene ca doua picaturi de apa.

Tu ce parere ai? Seamana cei doi?

Daniela Cheltuitor - sedinta foto plina de tandrete alaturi de familia sa! Ce mesaj emotionant a publicat bloggerita: „Nu stim cum e sa fii parinte perfect...” - FOTO

Karizma, alias Olga Fesenco este o interpreta din Republica Moldova care a emigrat in urma cu cativa ani in Statele Unite ale Americii.

Imagini adorabile! De Ziua Limbii Romane, fiul Anisoarei Loghin, Raul, recita Imnul Republicii Moldova - VIDEO

Artista a trecut printr-un divort de fostul ei sot, Alexandru Grosu, si s-a despartit si de tatal fetitei sale, Valentin Coptilet, in 2017. In prezent este stabilita in SUA alaturi de sotul ei Ion Ghimpu. Acolo s-a nascut cel de-al doilea copil al interpretei, un baietel pe nume Alexandru.

Articole din aceeasi categorie