10.07.2023
Cat de mare e diferenta de varsta dintre Andra si Catalin Maruta! Celebrul prezentator TV e mult mai in varsta

Andra si Catalin Maruta sunt unul dintre cele mai frumoase si sudate cupluri din showbiz-ul romanesc, insa putini oameni stiu ce diferenta mare de varsta este intre cele doua vedete. Nu multi s-ar fi asteptat la acest lucru!

De 15 ani, artista si prezentatorul TV formeaza o familie frumoasa si bine consolidata. Impreuna au doi copii frumosi si carismatici, pe Eva si David, alaturi de care nu rateaza nicio ocazie sa se afiseze.

In 2008 cele doua vedete si-au unit destinele si si-au jurat iubire vesnica, in ciuda diferentei de varsta. Ei bine, la acel moment Andra nu avea nici 22 de ani impliniti, in timp ce Catalin avea 30 de ani, adica o diferenta de 9 ani! Acum au 36, respectiv 45 de ani si sunt mai fericiti ca niciodata, desi vedetele au marturisit ca de-a lungului timpului nu i-au ocolit nici pe ei problemele.

Noi informatii despre Madonna. Ce este Narcan, medicamentul folosit pentru a o readuce la viata inainte de a fi internata la terapie intensiva

Andra a spus la un moment dat in podcastul lui Bobonete ca inca de la inceputul relatiei ea a fost mai implicata si a oferit mai mult, Catalin fiind o fire introvertita.

Nevasta infidela a lui Kevin Costner, revoltata la gandul ca va primi de la actor doar 52 de mii de dolari pe luna

„Catalin este introvertit, chiar daca la televizor nu pare. Eu provin dintr-o familie in care ne exprimam deschis sentimentele. Ne pupam in vazul lumii, ne spunem Te iubesc de nu stiu cate ori pe zi. Eu cu bagajul asta am intrat in relatie. Depinde foarte mult de modul in care ai fost educat in familie, in ce mediu ai crescut”, a povestit Andra.   

Articole din aceeasi categorie