09.07.2023
Noi informatii despre Madonna. Ce este Narcan, medicamentul folosit pentru a o readuce la viata inainte de a fi internata la terapie intensiva

A trecut mai bine de o saptamana de cand Madonna a fost internata de urgenta, iar acum au iesit la iveala noi detalii despre starea ei. Mai exact, inainte de a ajunge in spital, acesteia i-a fost facuta o injectie cu Narcan pentru a fi readusa la viata.

Conform Radar Online, persoanele care au gasit-o pe Madonna inconstienta in casa ei au actionat imediat, acestia injectandu-i Narcan, un medicament extrem de scump, folosit de obicei pentru a bloca actiunea opioidelor.

Potrivit sursei citate, insa, in cazul cantaretei Madonna, in varsta de 64 de ani, acest medicament nu a fost folosit pentru a actiona in cazul unei supradoze, ci pentru a trata socul septic.

La sfarsitul lunii trecute, Madonna a fost gasita inconstienta in locuinta ei, fiind transportata de urgenta la Spitalul din New York. Artista, care este mama a sase copii, a fost intubata cel putin o noapte, iar acum se recupereaza acasa, potrivit unor surse apropiate acesteia. In ceea ce priveste diagnosticul, surse apropiate au precizat ca aceasta a suferit o infectie bacteriana puternica.

Madonna, program draconic pentru cel mai nou turneu

Vestea ca Madonna a ajuns de urgenta la spital si a petrecut cateva zile la Terapie Intensiva i-a ingrijorat pe apropiati si pe fani. Diva de 64 de ani a contractat o infectie bacteriana grava, care a pus-o in mare pericol. Acum, este acasa si se reface, dar a fost nevoita sa-si amane turneul pentru care a muncit foarte mult in ultimele luni.

Sanatatea Madonnei a fost afectata si de programul haotic pe care l-a avut in ultimul timp. Aceasta a repetat intens pentru urmatorul ei turneu, „Celebration", ajungand ca munceasca si 12 ore pe zi pentru a se asigura ca totul ii iese perfect.

Horoscop 9 iulie. Zodia care sta foarte bine la capitolul „dragoste”. Nu ezita sa-si puna in practica toate planurile

„A muncit 12 ore pe zi. A repetat intens si a lucrat mult", a declarat o persoana pentru Page Six.

„Madonna nu vrea sa-si anuleze turneul. S-a distrat mult la repetitii si vrea sa se intoarca la asta atunci cand e pregatita. Echipa ei nu vrea sa o preseze", a spus o alta sursa, dupa ce s-a aflat ca turneul care trebuia sa inceapa in Canada, in 15 iulie, a fost amanat.

Madonna este o perfectionista, asa ca spectacolele pregatite pentru a celebra 40 de ani de cariera au fost pregatite la punct si virgula. Inca din aprilie a inceput repetitiile si muncea sase zile pe saptamana pentru show-uri, scrie si The Sun. Tot de sase ori pe saptamana obisnuieste sa faca sport cu un antrenor personal pentru a se mentine in forma si a putea dansa in fiecare seara, pe scena.

Actorul Nicu Turcanu s-a logodit! Vezi cat de frumos si-a cerut iubita in casatorie - FOTO

Un membru al familiei a povestit despre programul ei draconic: „Nu a trait o viata atat de sanatoasa pe cat ar trebui pentru varsta ei si s-a epuizat in ultimele doua luni".

Articole din aceeasi categorie