17.02.2024
Cum reactioneaza Jennifer Lopez atunci cand femeile flirteaza cu sotul ei, Ben Affleck - FOTO

Jennifer Lopez a recunoscut ca devine geloasa atunci cand alte femei flirteaza cu sotul ei, Ben Affleck, si a dezvaluit cum reactioneaza in astfel de momente.

Jennifer Lopez a recunoscut ca devine „geloasa” atunci cand femeile flirteaza cu sotul ei, Ben Affleck. In timpul unei aparitii la emisiunea „Today With Hoda & Jenna” cantareata a jucat un joc numit „This Is Me… Now, or Then?”, in care a raspuns la intrebari care o descriau pe ea insasi acum sau atunci.

Jennifer Lopez recunoaste ca devine geloasa

Cand gazda Hoda Kotb a intrebat-o daca „devine geloasa daca cineva se da la jumatatea ta”, Lopez a ridicat paleta pe care era scris cuvantul „ACUM”. Ea a avertizat apoi femeile sa stea departe de sotul ei, Ben Affleck, precizand: „Nu va jucati cu mine. Nu va jucati cu mine”.

Iar cand a fost intrebata ce ar face daca cineva ar incepe sa flirteze cu actorul din „Gone Girl”, ea a spus: „In primul rand, sunt o iubitoare, nu o luptatoare, dar le voi anunta intr-un mod foarte elegant si ca o doamna sa se dea la o parte de tot”.

Aceasta nu este prima data cand Jennifer Lopez a aratat ca poate fi posesiva cu Affleck, cu care s-a casatorit in iulie 2022. In noiembrie anul trecut, artista a fost vazuta spunandu-le in gluma fanilor sa se dea „inapoi”, dupa ce acestia s-au indragostit de actorul din „Good Will Hunting”. Cu o saptamana inainte de acel moment, Lopez l-a laudat pe partenerul ei, spunand ca acesta a facut-o sa se simta „mai frumoasa ca oricand”

„Ben vrea ca eu sa imi inteleg valoarea si sa imi cunosc valoarea”, a explicat ea intr-un interviu pentru Vogue. „Ma simt si mai relaxata si mai confortabila. Sunt in sfarsit in punctul din viata mea in care imi iubesc fiecare parte din mine fara sa imi cer scuze. Fiecare parte din mine, corpul meu, vocea mea, alegerile mele, chiar si, parca, greselile mele. Toate acestea m-au facut ceea ce sunt si m-au adus unde sunt astazi”.

Cei doi au avut un moment tensionat in vacanta

Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au bucurat recent de o vacanta exotica. Celebrul cuplu a fost surprins pe insula St. Barts din Caraibe, insa se pare ca escapada romantica nu a fost lipsita de momente tensionate. Lopez si Affleck au fost fotografiati in timp ce se certau intr-un magazin de bijuterii. In imaginile publicate de Marca, actorul pare nervos si gesticuleaza vehement, in timp ce artista il asculta.

Horoscop 17 februarie 2023. Zodiile care se vor indragosti la prima vedere. Nu stau rau nici la capitolul bani

Cearta nu a durat insa mult timp, actorul in varsta de 51 de ani fiind apoi suprins in timp ce o imbratisa pe sotia sa, Jennifer Lopez. Mai tarziu, cei doi s-au plimbat si s-au tinut de mana, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Nu este insa pentru prima oara cand cei doi sunt fotografiati in astfel de momente. In luna octombrie, Jennifer Lopez si Ben Affleck au fost surprinsi de paparazzi in timp ce se plimbau cu masina prin Los Angeles. Din imaginile dezvaluite de presa mondena reiese ca celebrul cuplu avea parte de o discutie aprinsa, Affleck fiind fotografiat gesticuland intr-un mod foarte animat, in timp ce Lopez il asculta vizibil nemultumita. La un moment dat, cantareata chiar s-a uitat furioasa in zare, in timp ce actorul continua sa ii vorbeasca.

Theo Rose si Anghel Damian, surprinsi in ipostaze romantice. Cum petrec cei doi la Dubai - FOTO

Articole din aceeasi categorie