09.02.2024
Cat costa in luna dragostei un city break la Paris, sau o vacanta intr-o tara exotica? - VIDEO

Daca nu stii cum sa-ti mai surprinzi persoana iubita de 14 februarie ai putea opta pentru o vacanta romantica. Care sunt destinatiile cele mai solicitate dar si preturile, afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Indiferent daca este vorba de o vacanta de cateva saptamani sau o escapada de cateva zile, calatoriile ne incarca cu energie si ne ofera senzatii de neuitat. 
 

Nadejda Calugareanu, administratoarea unei agentii de turism, a mentionat:„Iarna de obicei turistii opteaza pentru o vacanta la munte sau la mare. Pentru 3-4 zile in Romania, preturile incep de la 300 de euro pentru 2 persoane. Daca optati pentru o odihna la mare, puteti alege Egiptul, aici pretul minim este de 500 de euro pentru doi maturi, cu totul inclus timp de 7 zile”.

Top 10 pensiuni neștiute din România, pentru o iarnă magică la munte

In ultimii doi ani, moldovenii au inceput sa descopere destinatii exotiice. Zboruri directe din Chisinau sunt catre Zanzibar sau Sri Lanka, unde o vacanta pentru 2 persoane este de la 1400 de euro. Sau in orasul zgarie-nori Dubai, aici pretul pentru doi maturi este de la 1000 de euro.

Dubai (emirate) | History, Population, Map, & Facts | Britannica

Eugen Doga, mai sincer ca niciodata! Ce inseamna dragostea pentru compozitor: „Toata viata caut raspuns la aceasta enigma” - VIDEO

Din Bucuresti sunt zboruri spre Maldive sau Thailanda, un cuplu va scoate din buzunar 2400 de euro, pentru plajele frumoase. 

10 Best Islands in Thailand - Great Thailand Island Escapes - Go Guides

„Daca suntem in luna dragostei putem alege si Parisul orasul iubirii, cu zbor, cazare si mic dejun pentru 2 persoane va fi de 450 euro”, a spus Nadejda Calugareanu.

Rezervarile timpurii pentru vara, garanteaza preturi avantajoase si o gama larga de hoteluri.

Diana Ballerini s-a tuns scurt! Femeia de afaceri si-a facut o schimbare de look radicala: „Eu am facut pe dos, ca de obicei…” - FOTO

Paris | Visa
Articole din aceeasi categorie