21.07.2022
Cat castiga Andreea Bostanica din retelele de socializare? Dezvaluiri neasteptate din partea „reginei TikTok-ului” - FOTO

Una dintre cele mai tinere vloggerite din Republica Moldova, Andreea Bostanica, este milionara pe Tik Tok. Aceasta are o multime de urmaritori pe retelele de socializare, fiind extrem de populara in mediul online romanesc. De asemenea, „regina TikTok-ului ” a facut-o celebra si pe mama sa.

Andreea spune ca nu se considera „regina TikTok-ului”, dar nu neaga faptul ca are un numar de fani extrem de mare. Publicul Andreei ajunge la 3,5 milioane de oameni, acestia fiind o prezenta activa pe pagina tinerei.

Andreea Bostanica: Cine este „regina TikTok-ului” si cum a reusit sa ajunga atat de populara

Bloggerita se simte extrem de flatata de faptul ca este urmarita de un public atat de numeros. Vloggerita si-a luat avant si nu cedeaza pozitia pe care a reusit sa urce. Tanara este invitata la tot mai multe show-uri la diverse televiziuni din Romania. Andreea Bostanica este la fel de populara ca si Maria Georgiana, o prezenta activa pe TikTok.

Andreea Bostanica mentioneaza in cadrul unui interviu ca nu face nimic deosebit pe retelele de socializare, pur si simplu isi expune in mediul virtual viata si ocupatiile de zi cu zi. De asemenea, tanara este o persoana extrem de pozitiva, molipsindu-i si pe cei din jur cu starea sa.

andreea bostanica in desert

Pe pagina sa de Instagram, Andreea Bostanica a reusit sa adune o comunitate de 884 de mii de urmaritori

Pe pagina sa de Instagram, Andreea Bostanica a reusit sa adune o comunitate de 884 de mii de urmaritori. Tanara este extrem de sustinuta de catre mama sa. De asemenea, Andreea este foarte pasionata de muzica. Artista a reusit sa lanseze mai multe piese, printre ultimele melodii interpretate  de catre aceasta este „senorita”. Clipul pentru aceasta piesa a fost filmat in Bucuresti. Lansarea melodiei a fost posibila cu ajutorul lui Gabi Bagu, fiind o colaborare de succes.

Olga Tapordei si va sarbatori ziua de nastere intr-un mod mai deosebit! Banii colectati in urma evenimentului ii va dona Elenei Comerzan, tanara care are nevoie de transplant de maduva osoasa: „Sunteti bineveniti toti...” - FOTO

Andreea Bostanica a mentionat ca este oprita pe strada de catre fanii sai pentru a face poze si pentru a discuta. Vloggerita calatoreste extrem de mult, recent s-a intors din Dubai, unde a fost plecata la un eveniment.

Chiar daca tanara a fost extrem de entuziasmata de vacanta petrecuta in Dubai, in calatorie vloggerita si-a pierdut valiza cu toate hainele. Bagajul nu a fost gasit, iar tanara a ramas in megapolis fara tinute.

Andreea Bostanica castiga zeci de mii de euro pe retelele de socializare

Andreea Bostanica este o prezenta foarte activa si pe YouTube. Pe aceasta platforma, Andreea Bostanica isi posteaza piesele si videoclipurile. Una dintre cele mai recente piese lansate de catre tanara este adresata haiterilor de pe social media.

andreea bostanica in costum de baie in dubai

Andreea Bostanica a mentionat ca este oprita pe strada de catre fanii

Piesa care a starnit extrem de multe controverse se numeste „Dau cu hate”, fiind una foarte virala pe TikTok. Fanii cantaretei au filmat si multe tiktok-uri dupa sunetul dat. Una dintre cele mai populare piese interpretate de catre Andreea se numeste „Diamant”. Aceasta melodie face referire la persoanele populare de pe platforme precum Instagram, YouTube si alte retele de socializare.

Viata ei s-a schimbat la 180 de grade dupa ce s-a mutat in China! Afla povestea Alexandrei Boico, eleva in Hong-Kong care este o iubitoare inraita a culturii asiatice: „China este balanta perfecta dintre cunoscut si necunoscut” INTERVIU

Chiar daca tanara este o prezenta foarte placuta pe aceste platforme, fiind apreciata de multi fani, la fel de multi sunt si cei care o critica. Mesajele de hate sunt frecvent intalnite sub pozele cantaretei. Unii dintre cei care nu o prefera pe vloggerita au raspandit pe Instagram poze si stiri false precum ca Andreea a murit. Tanara a fost extrem de socata de toata nebunia care s-a petrecut retelele de socializare. Cantareata trezindu-se ca unul dintre conturile sale de pe Instagram s-a transformat in unul memorial.

Andreea Bostanica are un venit extrem de mare din activitatea de pe platformele de socializare, la fel ca si Alexia Eram. De asemenea, cantareata are o multime de propuneri pentru colaborari de publicitate, fiind foarte bine platite. Postarile vedetei sunt apreciate, pozele acesteia ajungand sa adune mii de aprecieri si comentarii.

Pentru piesele din YouTube, tanara cantareata are un venit care ajunge la zeci de mii de euro pentru fiecare dintre acestea. Cu siguranta din vizualizarile pe care le aduna Andreea Bostanica, ea a reusit sa castige peste 80.000 de euro.

andreea bostanica in casa
Articole din aceeasi categorie