21.07.2022
Olga Tapordei si va sarbatori ziua de nastere intr-un mod mai deosebit! Banii colectati in urma evenimentului ii va dona Elenei Comerzan, tanara care are nevoie de transplant de maduva osoasa: „Sunteti bineveniti toti...” - FOTO

Recent, Olga Tapordei a implinit 37 de ani, iar astazi isi sarbatoreste ziua de nastere impreuna cu doritorii de a face un act de caritate si a o ajuta pe Elena Comerzan.

Intr-o postare publicata pe pagina sa de Instagram antreprenorea a scris: „Primesc cu drag, atentia si urarile voastre si va sunt foarte recunoscatoare. Dar, am decis ca aceasta zi de nastere - o dedic Elenei Comerzan. Ea are nevoie de ajutorul nostru! Elena, este o tanara de 30 de ani care necesita un transplant de maduva osoasa. Momentan este internata intr-un spital din Turcia, si are mare nevoie se ajutorul nostru! Eu, va servesc cu vin/spumant, muzica buna, cocktailuri deosebite, poze la cea mai fabuloasa locatie la inaltime, imbratisari calde, o defilare de moda si chiar o licitatie surpriza!”

De asemenea, Olga a precizat ca nu-si doreste cadouri sau flori de ziua sa, ci bani, pentru ca acestia sa fie ulterior donati Elenei. „In schimb am doar o rugaminte, va rog insistent sa nu-mi aduceti daruri. In loc de flori, aduceti bani va rog. In loc de cadou, aduceti bani va rog. Eu stiu ca noi putem! Totul se face cu Oameni si pentru Oameni! Sa spun ca am emotii, e sa nu spun nimic. Prieteni, haideti sa o facem si pe asta! Noi putem!”

Melania Trump a fost prezenta la inmormantarea Ivanei Trump. Care este adevarul neintelegerilor dintre cele doua femei: „Nu ne-am putut suporta”

Totodata, la eveniment poate participa orice doritor care isi doreste sa o ajute pe Elena. „Sunteti bineveniti toti. E o premiera pentru mine si tare vreau sa reusim!”, a precizat Olga Tapordei.

Evenimentul caritabil va avea loc astazi, incepand cu ora 19, pe strada Ismail 31, Chisinau.

Afla mai multe detalii despre cazul Elenei Comerzan pe site-ul caritate.md.

Viata ei s-a schimbat la 180 de grade dupa ce s-a mutat in China! Afla povestea Alexandrei Boico, eleva in Hong-Kong care este o iubitoare inraita a culturii asiatice: „China este balanta perfecta dintre cunoscut si necunoscut” INTERVIU

Articole din aceeasi categorie