03.06.2022
Castigatoarea celui de-al 12-lea Grammy, Alicia Keys, ajuta copiii afectati de razboi: „Este datoria noastra sa ne unim si sa facem tot ce ne sta in putere”

Cantareata americana Alicia Keys, una dintre cele mai cunoscute artiste din lume, a fost printre primele persoane care a reactionat la razboiul din Ucraina. Alicia are o fundatie caritabila care se numeste „Keep a Child Alive”, iar prin intermediul ei, isi ofera sprijinul si suportul cuvenit.

In prezent, fundatia caritabila a artistei a donat deja ajutoare orfelinatelor, centrelor de reabilitare socio-psihologica a copiilor si centrelor de sprijin social din regiuni ale Ucrainei precum: Sumi, Cernihiv, Ivano-Frankivsk, Zakarpattia, Odesa, Lviv si Cernauti. Copiii au primit saltele, lenjerie de pat, perne, paturi, scutece si alte produse de igiena.

Madalina Ghenea, aparitie uimitoare pe un iaht la Cannes. Cum au reactionat fanii - FOTO

„Este de datoria noastra sa ne unim si sa facem tot ce ne sta in putere pentru a ajuta copiii care au nevoie de sprijinul nostru. Suntem onorati sa lucram cu Fundatia Your Support si sa oferim copiilor din categorii vulnerabile resurse vitale.”, a mentionat Antonio Ruiz Gimenez, CEO al Fundatiei Alicia Keys.

Alicia Keys este o artista americana in varsta de 41 de ani care si-a inceput cariera in 1998 si a castigat o popularitate enorma in 2002. Ea a castigat mai apoi 5 premii Grammy pentru piesa „Fallin’”. 

Cantecele ei au ocupat primele locuri ale celor mai faimoase topuri muzicale. In total, ea a lansat 8 albume de studio in cariera sa, ultimul a fost lansat in 2021 sub numele KEYS. Vedeta a mai jucat in trei filme: Trump Aces, The Nanny Diaries si The Secret Life of Bees.

Keys a participat si la campania electorala a lui Barack Obama, inregistrand cantece tematice impreuna cu alti artisti.

100 de zile de razboi! Svetlana Loboda - mesaj cutremurator despre perioada dificila prin care trece poporul ucrainean

Articole din aceeasi categorie