03.06.2022
Madalina Ghenea, aparitie uimitoare pe un iaht la Cannes. Cum au reactionat fanii - FOTO

Madalina Ghenea a atras privirile ca un magnet la Cannes. Romanca a facut furori de la prima pana la ultima aparitie pe covorul rosu. 

A ales rochii spectaculoase, cu decupeje indraznete, care i-au venit ca turnate. Recent, Madalina Ghenea a urmarit si prima proiectie a peliculei Deep Fear, de care e tare mandra. 

Cu siguranta nu ai mai auzit o piesa folclorica despre TikTok. Interpreta Ariana Boldurescu a lansat melodia „Ca in clipuri de TikTok”. Vezi cat de bine suna aceasta - VIDEO

Actrita a oferit mai multe interviuri in care a vorbit despre filmul in care joaca alaturi de Ed Westwick. 

“Si dupa 8 luni lungi si pline de provocari am avut sansa sa sarbatoresc si sa urmaresc alaturi de prieteni atat de dragi prima proiectie a filmului Deep Fear”, a scris Madalina Ghenea pe Instagram. 

Ea a avut si un mesaj emotionant pentru prietena ei Saida, o fotografa ucraineana, care a participat la eveniment: “Te iubesc pana la Luna si inapoi. Reusesti sa ma faci sa zambesc printre lacrimi orice ar fi. Esti un cadou in viata mea, razboinica mea ucraineana!”.

Madalina si-a promovat noul film pe un iaht, in Cannes. Romanca a aratat magnific intr-o rochie albastra, din paiete, cu o crapatura adanca pe picior. 

Imaginile postate de Madalina Ghenea pe Instagram au adunat peste 16.000 de inimioare si sute de comentarii. 

“Fascinanta, de neegalat, unica!”, “Frumusetea ta e ireala!”, “Ne dai palpitatii!”, “Esti cea mai frumoasa femeie din lume!”, “Doamne, Madalina, ce frumoasa esti! Arati superb in rochia albastra!”, “O zeita!”, “Esti una la un miliard!”, sunt cateva dintre mesajele postate de admiratorii actritei. 

„Si eu si el eram in soc!” Tatiana Koberidze - intr-un hotel cu Arash. Vezi ce propunere neasteptata a primit vloggerita de la renumitul interpret: „Este o persoana foarte placuta, insa...” - VIDEO

Madalina Ghenea, rol principal in Deep Fear

Pelicula Deep Fear este regizata  de Marcurs Adams, iar scenariul este scris de Robert Capelli Jr. si Sophia Eptamentis. 

Madalina Ghenea ii da viata lui Naomi, proprietara unui iaht care porneste intr-o calatorie pe mare pentru a se intalni cu iubitul ei, Jackson (interpretat de Ed Westwick), in Grenada. Calatoria ei linistita se va transforma insa intr-un cosmar. In timpul unei furtuni, ea se intalneste cu supravietuitorii unui naufragiu. Acestia se dovedesc a fi traficanti de droguri si de aici incepe lupta pentru supravietuire. 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie