03.06.2022
100 de zile de razboi! Svetlana Loboda - mesaj cutremurator despre perioada dificila prin care trece poporul ucrainean

Acum 100 de zile, la data de 24 februarie 2022 a fost declansat razboiul in Ucraina. De atunci, valorile, principiile si visele ucrainenilor s-au schimbat radical. Acest mesaj vrea sa-l transmita interpreta de origine ucraineana, Svetlana Loboda prin intermediul noii sale postari publicate pe Instagram.

„100 de zile... 100 de zile de la inceputul unei alte vieti, alte vise, alte cuvinte si semnificatii, alti oameni, lacrimi, alte cantece, alte rugaciuni!
100 de zile care au schimbat pentru totdeauna lumea si au imbatranit milioane de inimi cu 100 de ani.”, a scris interpreta.

„Si eu si el eram in soc!” Tatiana Koberidze - intr-un hotel cu Arash. Vezi ce propunere neasteptata a primit vloggerita de la renumitul interpret: „Este o persoana foarte placuta, insa...” - VIDEO

Aceasta a adaugat ca i-a fost complicat in tot acest timp sa cante, insa pana la urma a inteles ca prin muzica te poti alina si uita de necazuri. „Mi-a fost greu sa incep sa cant din nou. Foarte dificil! Dar muzica este ca o raza de lumina care strapunge cele mai intunecate zile. Vom sarbatori in continuare pe frumosul nostru pamant si vom canta cantece nu de durere, ci de fericire!”

Totodata, vedeta a publicat o piesa prin intermediul careia se roaga pentru pacea poporului ei.

Svetlana Loboda este o cantareata si compozitoare ucraineana. Loboda a reprezentat Ucraina la Eurovision Song Contest 2009 si s-a clasat pe locul 12 cu 76 de puncte.

Cu siguranta nu ai mai auzit o piesa folclorica despre TikTok. Interpreta Ariana Boldurescu a lansat melodia „Ca in clipuri de TikTok”. Vezi cat de bine suna aceasta - VIDEO

Sarah Jessica Parker spune lucrurilor pe nume. Afla de ce Kim Cattrall nu s-a filmat in continuarea serialului „Sex and the City”

Articole din aceeasi categorie