14.04.2022
Casa producatorului de film Igor Kondratyuk - distrusa dupa ce un exploziv a fost aruncat in gradina sa! Barbatul se afla in stare de soc, ce mesaj a lasat: „Rusia ucide...” - FOTO

In urma cu o luna, pe 14 martie, casa producatorului de film a fost lovita din plin un obuz gigantic, care i-a distrus tot ce a mai ramas in interiorul locuintei.

 Din fericire, familia lui Igor a reusit sa plece in Occident, asa ca nimeni nu a a avut de suferit.

In urma cu doar cateva zile, sapatorii au „curatat” casa showman-ului si au gasit explozivul gigantic care ar fi fost aruncat spre casa lui. 

Barack Obama, despre Putin: „A fost dintotdeauna nemilos, inclusiv cu poporul sau. Pericolul a fost mereu acolo” - FOTO

„Ieri, sapatorii au descoperit in gradina noastra ceea ce a zburat in casa noastra pe 14 martie. Se numeste 9M22U. Shell pentru Gradov.”, a spus el.

Tatiana Heghea este insarcinata! Filmuletul prin care si-a anuntat fanii iti lasa „pielea de gaina”: „A 3-a experienta de sarcina e categoric despre curaj, despre asumare, despre responsabilitate....” - VIDEO

La naiba! Rusia ucide.", a adaugat emotionat showmanul.

Internautii au reactionat imediat si au empatizat maxim cu starea producatorului. Ei au scris mai multe comentarii de sustinere si incurajare: „Sa se intoarca totul la rasisti ​​de o mie de ori! Slava Ucrainei/ Multumeste-i lui Dumnezeu ca tu si familia ta sunteti bine.” 

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie