14.04.2022
Barack Obama, despre Putin: „A fost dintotdeauna nemilos, inclusiv cu poporul sau. Pericolul a fost mereu acolo” - FOTO

„Putin a fost dintotdeauna nemilos, inclusiv cu poporul sau. Pericolul a fost mereu acolo", spune Barack Obama pe liderul de la Kremlin. Sunt primele comentarii publice ale fostului presedinte american despre razboiul din Ucraina. 

Obama a recunoscut ca nu a anticipat ca Putin poate fi intr-atat de nesabuit. Ela  facut declaratiile intr-un interviu pentru emisiunea Today de la NBC.

Tatiana Heghea este insarcinata! Filmuletul prin care si-a anuntat fanii iti lasa „pielea de gaina”: „A 3-a experienta de sarcina e categoric despre curaj, despre asumare, despre responsabilitate....” - VIDEO

Al Roker, jurnalist NBC: Vladimir Putin pe care il vedeti acum este acel Putin cu care ati avut dvs. de-a face?

Barack Obama, fost presedinte al SUA: Putin a fost mereu nemilos, inclusiv cu propriul sau popor. A fost mereu un om cuprins de un sentiment de nemultumire si nationalist etnic. Acea parte a lui Putin cred ca a fost mereu acolo.

Ceea ce am vazut odata cu invazia Ucrainei a fost un Putin nesabuit, intr-un mod pe care probabil nu l-ai fi anticipat acum opt, zece ani. Dar pericolul a fost mereu acolo.

Al Roker, jurnalist NBC: Daca ne gandim la Crimeea, e ceva ce ati fi facut altfel?

Vine barza! Sasha Letty va deveni mamica pentru prima oara. Ce spune interpreta despre sexul copilului si schimbarile hormonale din corpul sau: „Este prima emisiune la care eu am emotii, tremur si totul pentru ca sunt intr-o ipostaza noua” - VIDEO

Barack Obama, fost presedinte al SUA: Fiecare dintre aceste circumstante este diferita.

Dar cred ca ceea ce vedem este un argument de ce este atat de important pentru noi sa nu luam propria noastra democratie de buna, de ce este atat de important pentru noi sa luam atitudine si sa ne aliniem cu cei care cred in libertate si independenta si cred ca actuala administratie face ceea ce trebuie.

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie