23.05.2022
Carla's Dreams vrea sa se retraga din muzica: „Sunt atat de multi oameni tineri cu potential” - VIDEO

In podcastul lui Mihai Bobonete, Carla's Dreams a vorbit cu sinceritate despre cum isi vede el parcursul in industria muzicala, de acum incolo. 

Carla's Dreams este unul dintre cei mai apreciati artisti din Moldova si Romania si, de foarte multi ani, acesta reuseste sa fie in topurile musicale, de fiecare data cand scoate o noua piesa.

Fiica lui Arnold Schwarzenegger a devenit mama pentru a doua oara. Afla ce nume poarta fetita sa nou-nascuta - FOTO

In podcastul lui Mihai Bobonete, Carla's Dreams a dezvaluit ca isi doreste sa se retraga din muzica si sa renunte la masca pe care o poarta de atatia ani. „Sper sa nu trebuiasca sa ma machiez si peste zece ani. Eu voiam sa ma retrag de acum, dar pandemia m-a impiedicat. Vreau sa ma reinventez. Sunt atat de multi oameni tineri cu potential, care merita sa fie auziti. Prefer sa ajut pe cineva”, a spus artistul.

Despre masca pe care o poarta, Carla's Dreams a dezvaluit ca l-a ajutat sa fie mai direct cu ceea ce crede. „Mi-a permis sa fiu mai adevarat, mai sincer, uneori chiar abraziv si abrupt. Libertatea, la fel ca expunerea, costa”, a mai spus acesta. 

Diana Ballerini a implinit 36 de ani! Mai fericita si implinita ca niciodata, femeia de afaceri a vorbit despre realizarile ei pana la aceasta varsta: „A mai trecut un an. Un an in care am trecut prin multe schimbari” - FOTO/VIDEO

Carla's Dreams este un proiect muzical din Republica Moldova, format pe 20 ianuarie 2012, la Chisinau. Trupa este compusa dintr-un grup anonim de cantareti si compozitori care isi interpreteaza piesele in romana, engleza si rusa.

Articole din aceeasi categorie