23.05.2022
Diana Ballerini a implinit 36 de ani! Mai fericita si implinita ca niciodata, femeia de afaceri a vorbit despre realizarile ei pana la aceasta varsta: „A mai trecut un an. Un an in care am trecut prin multe schimbari” - FOTO/VIDEO

De ziua sa de nastere femeia a publicat pe pagina sa de Instagram un mesaj in care a vorbit despre lucrurile pe care le-a invatat timp de un an.

„A mai trecut un an. Un an ce nu s-a transformat intr-o cifra, un an in care am trecut prin multe schimbari, am trait moment de neuitat. Zambete, bucurii, emotii de care vreti. Trairi ce nu se mai pierd in nestire, le voi purta ca pe un alt tatuaj. Astazi e ziua mea perfecta cu vibratii inalte. Recunoscatoare de tot, multumesc. Bine ai venit 36, iti promit ca vei fi fantastic.”, a scris Diana.

De asemenea ea a mentionat ca anul precedent a fost unul plin de schimbari si totul nu se opreste aici.

Totodata, aceasta a publicat si cateva imagini care i-au fost facute la 36 de ani.

Vivienne Jolie-Pitt seamana perfect cu sora sa, Shiloh. Diferenta de varsta dintre cele doua este de 2 ani - FOTO

Cu un buchet de hortensii intr-o mana si o cupa de sampanie in cealalta, Diana arata mai fericita si implinita ca niciodata.

Internautii nu au uitat sa o felicite pe femeia de afaceri si sa-i ureze realizari frumoase. „La multi ani cu multa sanatate, dragoste, fericire, armonie, inspiratie si vise implinite! Te imbratisez cu drag!”, „La multi ani femeie frumoasa si puternica!”, „La multi ani fericiti si sanatosi, Diana! Bucura-te de viata alaturi de oamenii dragi sufletului!”.

Chiar daca este intr-un scaun cu rotile, acest lucru nu ii limiteaza visele! Afla cine este Felicia Bulimaga, o tanara pasionata de arta fotografica: „Prin fotografii eu vreau sa arat ca viata este frumoasa” - VIDEO

Diana este casatorita cu omul de afaceri italian Marco Ballerini. Cei doi au impreuna o fiica Iris. Baiatul Dianei, Gabriel este din prima casatorie si locuieste cu tatal sau in Italia. Ori de cate ori are ocazia, femeia isi viziteaza baiatul. 

Articole din aceeasi categorie