23.05.2022
Fiica lui Arnold Schwarzenegger a devenit mama pentru a doua oara. Afla ce nume poarta fetita sa nou-nascuta - FOTO

Fiica actorului de la Hollywood Arnold Schwarzenegger, scriitoarea Katherine Schwarzenegger, a devenit mama pentru a doua oara. Ea si sotul ei, Chris Pratt au o fetita pe nume Eloise Christina.

Vestea ca sotii Katherine si Chris asteapta un copil a aparut in decembrie 2021, iar acum doua zile, pe 21 mai a aparut pe lume Eloise Christina.

Pe pagina lor Instagram, tinerii parinti nu au postat fotografii cu fetita, dar au ales sa publice o carte postala draguta in care au scris data nasterii si numele bebelusului.

In comentarii mai multe vede au felicitat cuplul cu aceasta ocazie. Cu toate acestea, Arnold nu a comentat inca aceasta informatie.

Diana Ballerini a implinit 36 de ani! Mai fericita si implinita ca niciodata, femeia de afaceri a vorbit despre realizarile ei pana la aceasta varsta: „A mai trecut un an. Un an in care am trecut prin multe schimbari” - FOTO/VIDEO

Katherine si Chris mai au o fiica pe nume Layla Maria care s-a nascut in august 2020. De asemenea actorul de film mai are un fiu de 9 ani din prima casatorie cu actrita Anna Faris.

Povestea de dragoste dintre Chris Pratt si fiica lui Arnold Schwarzenegger a inceput in 2018. Cuplul s-a casatorit un an mai tarziu.

Nu vor putea intra niciodata pe teritoriul Rusiei! Morgan Freeman, Mark Zuckerberg si alte personalitati americane au fost incluse pe lista neagra a tarii - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie