03.08.2022
Marc Anthony si logodnica sa cu 30 de ani mai tanara, protagonistii unui sarut pasional la un meci de fotbal - FOTO

Marc Anthony si noua sa logodnica, Nadia Ferreira, par mai fericiti ca niciodata. Artistul de 53 de ani si partenera sa cu 30 de ani mai tanara au fost protagonistii unui sarut pasional, in tribune la meciul Inter Miami - FC Cincinnati, la Fort Lauderdale.

Cantaretul cu greu si-a putut tine mainile departe de iubita sa model.

Ducii de Cambridge au furat privirile tuturor la cea mai recenta aparitie publica. Printesa Charlotte i-a insotit pe Kate si William

Anthony este bun prieten cu David Beckham, actualul presedinte si coproprietar al FC Inter Miami. Au fost anterior fotografiati impreuna pe un iaht inchiriat de fostul jucator englez. 

Marc si Nadia s-au logodit oficial in martie, insa nu este clar daca au stabilit si data nuntii. Au fost fotografiati pentru prima data impreuna la inceputul anului 2022.

Intre timp, fosta sotie a cantaretului, Jennifer Lopez, s-a bucurat de luna de miere cu cel de-al patrulea sot al ei, Ben Affleck.

Marc Anthony si JLo au fost casatoriti intre 2004 si 2014. Au impreuna doi copii, gemenii Emme si Max. Acestia din urma au fost fotografiati alaturi de mama lor in timpul vacantei din Franta si Italia.

Mama lui Beyonce reuseste sa arate uimitor la varsta de 68 de ani. Tina Lawson si-a etalat silueta intr-un costum inflorat - FOTO

Articole din aceeasi categorie