05.04.2022
Dupa ce a criticat autoritatile ruse si s-a pronuntat impotriva razboiului din Ucraina, Valerii Meladze a sustinut un concert la o petrecere privata din Sankt Petersburg: „Felicitari, insa nu din toata inima” - FOTO

Pana nu demult, se zvonea ca artistul ar fi anulat toate concertele sale din Rusia, deoarece este impotriva razboiului si deciziei luate de autoritatile ruse. Dar se pare ca nu este asa. Recent, artistul a sustinut un concert la un eveniment privat.

In urma cu cateva zile, interpretul a anuntat ca este gata sa inceapa din nou sa munceasca. Se pare ca Meladze a inceput sa organizeze concerte din ce in ce mai activ. In ciuda tuturor, rusii sunt bucurosi sa-l vada pe cantaret la evenimentele lor.

„Undeva in Sankt Petersburg, Valerchik canta acum. La o petrecere privata. Felicitari desigur ca, insa, dupa cum intelegeti, nu din toata inima”, au scris internautii. 

A ramas fara grai! Ce spune interpretul ucrainean Max Barskih despre tragedia de la Bucea - VIDEO

Acum Valerii Meladze prefera sa vorbeasca cu fanii sai despre creativitate si sa impartaseasca doar momente pozitive.

„Mai bine sa taci, decat sa sustii razboiul!” Nicu Tarna - critica dur oamenii care sprijina armata ruseasca: „Eu cred ca ucrainenii vor castiga acest razboi si vor deveni unul dintre cele mai puternice natiuni din Europa” - VIDEO

„Cantecul „Mamenika” a fost inregistrat in octombrie 1997. Nu inteleg de unde fratele meu gasea mereu starea de spirit cu care mai apoi umplea toate melodiile. „Mamenika” este plina de singuratate si anxietate. In 1997, nu sveam motive de ingrijorare, afacerea noastra merge bine si tocmai incepeam sa descoperim intreaga lume. Dar mai apoi, am inteles despre ce se canta in aceasta piesa”, a marturisit interpretul in varsta de 56 de ani chiar zilele trecute pe retelele de socializare. 

Articole din aceeasi categorie