11.07.2022
Care sunt motivele pentru care barbatii sunt de fapt atrasi de femeile mai in varsta decat ei! Vezi rezultatele unui sondaj la acest subiect - FOTO

In anul 2022, relatiile in care o femeie este mai in varsta decat partenerul sau nu ar mai trebui privite sceptic. Cu toate acestea, societatea este inca surprinsa de doamnele care se intalnesc cu barbati mai tineri decat ele, iar pentru unii acest subiect ramane o dilema. Noi am decis sa iti satisfacem curiozitatea si sa iti spunem in articolul de mai jos ce ii atrage pe barbati la femeile mature. 

Probabil cel mai cunoscut si relevant exemplu al acestui subiect este povestea de dragoste dintre Presedintele francez Emmanuel Macron si sotia sa Brigitte, care sunt casatoriti de mai bine de 10 ani, iar povestea lor de dragoste ramane inca o mare curiozitate pentru unii.

Pentru cei care nu stiu, Emmanuel Macron s-a indragostit de sotia sa inca cand era elevul acesteia. Desi femeia avea deja 2 copii si un sot acasa, ea a inceput o relatie de dragoste dupa ce baiatul a implinit 18 ani, iar totul s-a transformat intr-un succes.

Familia Kovalsky a ajuns la mare! Vezi pentru ce destinatie au optat Irina si Sergiu, dar si de ce au ramas dezamagiti de compania aviatica cu care au zburat - FOTO/VIDEO

„Daca as fi fost cu 20 de ani mai mare decat sotia mea, nimeni nu s-ar fi gandit sa ne intrebe daca suntem potriviti unul pentru celalalt. Din moment ce ea este cu cateva decenii mai in varsta decat mine, oamenii din jurul ei spun in mod constant ca sentimentele noastre sunt nesincere si nu putem fi impreuna”, a impartasit presedintele unui jurnalist Le Parisien.

Adevaratele motive pentru care barbatii sunt de fapt atrasi de femeile in varsta

Nici actorul britanic Aaron Taylor-Johnson nu se plange de casnicia lui. In urma cu mai bine de 10 ani, tanarul s-a indragostit de regizoarea Sam Taylor-Wood, care l-a filmat in regia ei Becoming John Lennon.  Criticii duri au fost siguri ca relatia va fi de scurta durata, dar previziunile sumbre nu s-au adeverit: Taylor Johnson este inca fidel sotiei sale, care este cu 24 de ani mai in varsta decat el.

„Nu exista distanta intre noi, cu siguranta nu o observ. Prietenii imi spun adesea Benjamin Button pentru ca sunt un adevarat batran la suflet, dar Sam este tanara”, a spus actorul intr-un interviu pentru The Times.

Aaron Johnson and Sam Taylor-Wood in 2010. | Aaron johnson taylor, Sam  taylor-wood, Parejas de celebridades

Tany Vander - victima unui santaj! Cum a reactionat femeia, dar si sotul ei dupa ce au primit video-uri cu continut pentru adulti de la un necunoscut care sustine ca bloggerita este cea care apare in filmulete - VIDEO

In 2006, cercetatorii americani au realizat un sondaj in randul cuplurilor in care femeia este cu cel putin 10 ani mai in varsta decat iubitul ei. In timpul sondajului, s-a dovedit ca cel mai mult la alesele lor, barbatii pretuiesc varsta, intelepciunea vietii atasata si alte calitati care, de regula, vin odata cu experienta.
„La femeile „adulte”, pretuiesc, mai presus de toate, stabilitatea emotionala. M-am intalnit atat cu fete tinere, cat si cu mature, dar intotdeauna mi-a placut a doua categorie. Au fost intotdeauna sincerie cu mine.”, a spus un tanar pe nume Fred.

Adevaratele motive pentru care barbatii sunt de fapt atrasi de femeile in varsta

„Femeile mature s-au regasit de mult. Ele emana stabilitate. In plus, sunt mai experimentate. Intelegi ca ai de-a face cu o persoana care iti va spune direct ce vrea. Sunt mult mai increzatoare decat fetele de varsta mea. Personal, este mult mai placut pentru mine sa intalnesc o femeie mai in varsta decat mine: nu trebuie sa rezolvi intotdeauna unele puzzle-uri, dar poti discuta imediat problema ”, a spus un alt intervievat in cadrul sondajului.

Articole din aceeasi categorie