15.10.2024
Care sunt beneficiile dansului pentru sănătate? Natalia Duminică are răspunsul - VIDEO

Dansul nu este doar o formă de expresie artistică, dar și o activitate benefică pentru sănătate, având multiple efecte pozitive asupra corpului și minții. Dansatoarea Natalia Duminică împărtășește viziunea sa despre impactul dansului asupra sănătății.

Unul dintre cele mai evidente beneficii ale dansului este îmbunătățirea stării emoționale. „Dansul oferă o stare emoțională de bine”, spune Natalia.

Duminică subliniază și faptul că prin practicarea dansului ai posibilitate să îți controlezi starea de sănătate: „Starea sănătății reușești să o controlezi tu însuți”.

Cum își îngrijește Natalia Gordienko tenul. Interpreta a dezvăluit pas cu pas rutina care o ajută să aibă o piele perfectă - VIDEO

Fiind întrebată dacă este dansul o modalitate de a pierde din kilograme, dansatoarea a notat: „Consider că ar fi o modalitate, dar nu aș sfătui dansul ca o modalitate de a slăbi, dar ca o armonizare a energiei”.

Adriana Ochișanu s-a mutat la București! Ce îi lipsește interpretei acolo, dar și cum a fost perioada de adaptare: „E obositor, dar...” - VIDEO

Natalia Duminica este o cunoscută dansatoare din Republica Moldova. Aceasta a participat la reality show-ul Survivor Romania, iar de atunci călătorește foarte mult și vizitează noi orizonturi.

SURSA FOTO: INSTAGRAM/nataliaduminica

Articole din aceeasi categorie