15.10.2024
Adriana Ochișanu s-a mutat la București! Ce îi lipsește interpretei acolo, dar și cum a fost perioada de adaptare: „E obositor, dar...” - VIDEO

De curând, interpreta Adriana Ochișanu s-a mutat la București. Cum se descură făcând naveta săptămânal, dar și cum face față fiica ei noului mediu, vezi în cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă.

 „Fac naveta săptămânal pentru că, noi toți ne-am mutat la București. Atunci când sunt evenimente, spectacole, repetiții, vin acasă. E obositor, dar nu ai ce să faci. Înainte mi se părea o veșnicie până ajungeam la Chișinău și invers, acum, sinceră să fiu, e de parcă m-aș duce până la Ciocana. M-am obișnuit, drumul mi se pare mai scurt. Am zis că dacă mă las de cântat, mă fac un șofer de cursă lungă. Uneori iau avionul, alteori, merg la volan”, a povestit interpreta. 

Amintiri de Hramul Chișinăului! Ce spun vedetele de la noi despre îndrăgitul oraș, dar și ce momente îi leagă de el - VIDEO

Adriana a recunoscut că peste Prut simte lipsa fructelor și a legumelor noastre, de aceea, atunci când vine în Republica Moldova cu mașina, face plinul pentru câteva luni: „Eu îmi cumpăr de aici tot, cartofi, ceapă, morcovi. Cui spun, râde de mine. Nu că nu ar fi bune legumele de acolo, dar roșia de la noi are alt gust. Soiurile de castraveți care sunt la noi, la București nu-i găsești. Atunci când vreau să cumpăr fructe sau legume, îmi iau mașina și cumpăr legume pentru 2 luni”. 

Mihaela, fetița Adrianei, de curând a plecat în clasa întâi: „A făcut clasa 0, iar acum, este clasa întâi. Îi place mult, și-a făcut deja prieteni, îi place și doamna profesoară”, a spus Ochișanu. 

Școlărița are acum multe activități, astfel, Adriana îi limitează acesteia accesul la telefon: „La 12:20 termină școală, iar după, face programul after, cu regim prelungit. Se ocupă cu pictura, arta vorbirii, robotehnica, face și zumba, e un dans cu chestii de arte marțiale. E o școală privată după masă. Mai face și pianul. Să fiu sinceră, majoritatea copiilor noștri stau cu telefoanele, de asta am decis să aibă multe activități și să fie cu ceva ocupată. Doar în weekend are voie maxim o oră pe zi”.

Probleme cu căderea parului? Acestea pot fi principalele motive

„Funcționează foarte bine! Cine mi-a dat această idee, este genială. Plus la asta, i-am luat și pianul, vine profesoara și face cu ea lecții de pian, îi place foarte mult și i se dă foarte ușor”, a continuat Ochișanu.

Adriana Ochișanu este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară din Republica Moldova și una dintre cele mai populare interprete moldovence din România.

No photo description available.

SURSĂ FOTO: Facebook/ Adriana Ochisanu Oficial

13:52 - 18:04

Articole din aceeasi categorie