15.10.2024
Cum își îngrijește Natalia Gordienko tenul. Interpreta a dezvăluit pas cu pas rutina care o ajută să aibă o piele perfectă - VIDEO

Într-o lume în care aspectul fizic joacă un rol esențial, îngrijirea tenului devine o prioritate, mai ales pentru cei care petrec mult timp în fața camerelor. În acest sens, interpreta Natalia Gordienko a împărtășit experiențele sale în ceea ce privește ritualurile ei de îngrijire a pielii.

Natalia Gordienko a recunoscut într-un interviu blitz pentru O Seară Perfectă: „Tenul meu, săracul, este foarte chinuit, căci foarte des îmi fac make-up. Atunci când am filmare îl face (make-upul) o fată profesionistă, dar îngrijirea o fac eu acasă”.

Natalia începe prin a-și spăla fața, astfel îndepărtându-se machiajul, iar mai apoi: „Pun fluid sau cremă pentru ochi, căci sunt alegică și aleg toate produsele să fie naturale. Am picături pentru ochi, pun lipstick pe buze și nu pot să spun că am ceva deosebit”. 

Andreea Marin a dezvăluit secretele frumuseții sale! Cum a slăbit 20 de kilograme, dar și care este ritualul ei zilnic de beauty, afli astăzi, la O Seară Perfectă - VIDEO

Pentru a scăpa de oboseală, mai ales dimineața, Natalia a găsit soluția ideală: „Uneori, când ochii sunt obosiți, îmi pun și patch-uri”.

Deși ar dori să se răsfețe mai des, timpul și temerile o împiedică: „Un ritual special nu am pentru că, nici nu am timp pentru așa ceva. O dată în jumătate de an, merg la cosmetolog, și nu merg pentru că nu aș vrea, dar fiindcă nu am timp și îmi e frică ca după unele proceduri să n-am fața umflată sau să am pete”.

Adriana Ochișanu s-a mutat la București! Ce îi lipsește interpretei acolo, dar și cum a fost perioada de adaptare: „E obositor, dar...” - VIDEO

Natalia Gordienko este o cântăreață și dansatoare din Republica Moldova. A participat la Concursul Muzical Eurovision 2006 împreună cu Arsenium și la Concursul Muzical Eurovision 2021, cu piesa „Sugar”, unde a reușit să se califice în finală.

SURSA FOTO: ARHIVA PRO TV CHIȘINĂU

Articole din aceeasi categorie