05.12.2022
Adevarul despre viata haotica a lui Robert Downey Jr.: starul de la Hollywood avea doar sase ani cand tatal sau i-a oferit droguri

Robert Downey Jr. avea doar sase ani in momentul in care a facut primul pas spre viata haotica pe care a dus-o, luptandu-se ani de zile cu dependenta de droguri si ajungand chiar si la inchisoare.

Potrivit Daily Mail, Robert Downey Jr. avea doar sase ani cand a fost surprins de tatal lui in timp ce sorbea dintr-un pahar cu vin alb, in timpul unei seri de poker pe care acesta o organizase in locuinta sa din New York. In loc sa i-l ia din mana, insa, acesta i-a dat o tigara de canabis si i-a cerut sa fumeze cat poate.

Ani de zile mai tarziu, dupa ce actorul a recunoscut ca s-a luptat cu dependenta de droguri, tatal acestuia a recunoscut ca a facut o „gresala stupida, teribila” atunci cand i-a oferit fiului sau o tigara. De asemenea, acum, intr-un nou documentar ce a fost realizat pe parcursul a trei ani, acesta a dezvaluit ca a avut un stil de parenting haotic si iresponsabil.

Catherine Zeta-Jones, secretul unei casnicii de peste 20 de ani: „Este o calatorie lunga. E important sa stii sa-ti alegi bataliile”

Mai exact, atunci cand nu-i oferea fiului sau droguri, Downey Sr. il distribuia pe Robert in filmele sale, care nu erau deloc potrivite pentru un copil. De asemenea, actorul recunostea ca toata copilaria lui a insemnat sa creasca intr-o familie care se droga.

Totodata, in cadrul acestui documentar nou, ce cuprinde si un interviu rar, ce pare sa dateze din anii '90, Robert Downey Sr. a facut o marturisire neasteptata: „Ar fi ipocrit sa nu recunoastem ca multi dintre noi ne lasam copiii sa participe la petreceri cu marijuana si lucruri de genul asta. Am fost un idiot sa impart droguri cu copiii mei. Ma bucur ca inca e aici.”, a spus el.

Intrebat daca si-a facut vreodata griji pentru fiul lui, care sta fix langa el in timpul interviului, acesta a recunoscut ca da, ca cea mai mare temere a lui era ca nu va supravietui.

Olga Orlova a recunoscut ca nu comunica cu fiul Jannei Friske. „Ea nu mai este, insa o particica din ea a ramas” - VIDEO

Robert Downey Jr. avea doar 13 ani cand parintii sai au divortat iar initial s-a mutat cu tatal lui in Santa Monica, California. In liceu, insa, problemele lui cu drogurile si cu alcoolul au escaladat. La 16 ani, el a renuntat la scoala pentru a incerca sa-si faca o cariera in lumea filmului. Doi ani mai tarziu, acesta era nevoit sa se intretina singura, caci tatal lui nu-i mai dadea niciun ban.

Astfel, acesta a ajuns sa se mute in New York, din dorinta de a-si incerca norocul pe scena. Tot atunci, acesta a inceput o relatie cu Marisa Tomei, iar mai apoi s-a cuplat cu Sarah Jessica Parker. Dependenta de droguri le-a distrus, insa, relatia de cuplu.

Ulterior, insa, el a primit rolul unui copil bogat, care era dependent de droguri, in filmul Less Than Zero. Ulterior, a fost distribuit in comedia Air America, alaturi de Mel Gibson. El nu stadea rau nici in plan sentimental, caci in 1992 s-a casatorit cu Deborah Falconer, alaturi de care a avut un fiu, Indio.

In 1996, insa, acesta a fost arestat dupa ce a fost prins conducand sub influenta alcoolului si a drogurilor. Nu s-a linistit nici atunci, caci in timpul procesului, acesta a fost descoperit in casa unor vecini, acolo unde intrase din gresala, dupa ce se drogase. In acelasi an, sotia sa, Deborah, l-a parasit, iar un judecator a hotarat sa fie obligat sa se interneze intr-o clinica de dezintoxicare.Robert Downey Jr. si Susan Levin s-au cunoscut in 2003, pe platoul de filmare al peliculei „Gothika”, unde satena era producatoare, iar el juca alaturi de Penelope Cruz si Halle Berry. Nu i-a fost usor actorului sa o cucereasca, mai ales ca Susan se gandea cu teama daca sa se implice sau nu intr-o legatura amoroasa care avea mici sanse de izbanda.

Ksenia Borodina si-a procurat un nou bolid de lux! Vezi cum arata Rolls-Royce-ul vedetei in valoare de peste 300 de mii de dolari - VIDEO

Cu toate acestea, dupa ce l-a refuzat de cateva ori, a acceptat sa iasa cu el . In noaptea in care aceasta implinea 30 de ani, Robert a cerut-o in casatorie. Nunta a avut loc in 2005, la New York. Actorul si producatoarea de film in varsta de 48 de ani sunt parintii a doi copii. In plus, interpretul lui Tony Stark mai are un fiu din casnicia cu Deborah Falconer. 

Articole din aceeasi categorie