20.02.2024
Care este boala de care sufera Beyonce? Vedeta a facut dezvaluiri intr-un nou interviu

Un interviu pentru publicatia Essence a aratat boala de care sufera Beyonce, cantareata dezvaluind lumii problema sa de sanatate care o afecteaza de multi ani.

Un interviu cu Essence, publicatia istorica dedicata femeilor afro-americane, a dezvaluit lumii intregi boala de care sufera Beyonce. Starul pop in varsta de 42 de ani are in mod normal o viata retrasa, si nu vorbeste prea mult despre problemele sale personale, in afara cazului in care acestea ii servesc drept inspiratie pentru muzica sa, asa cum s-a intamplat in cazul albumului Lemonade, atunci cand vedeta a utilizat proiectul drept o modalitate pentru a-si exprima trairile legata de o drama in relatia sa cu sotul sau, Jay Z.

Acum, insa, cantareata a decis sa se deschisa mai mult catre fanii sai, prin intermediul interviului acordat publicatiei Essence, pentru a carei coperta a si pozat intr-un pictorial fabulos. Beyonce a discutat pe larg despre relatia sa cu parul ei, un leitmotiv, de altfel, pentru multe femei de culoare. Cu aceasta ocazie publicul a aflat pentru prima data si care este boala de care sufera Beyonce:

„Am multe amintiri frumoase legate de parul meu. Relatia noastra cu parul este deseori o calatorie profund personala”, a aratat vedeta. „De la faptul ca imi petreceam timp in copilarie in salonul mamei mele, la amintirea tataui meu aplicandu-mi ulei pe scalp pentru a-mi trata psoriazisul – aceste momente au devenit sacre pentru mine”.

Asadar, aceasta a fost prima ocazie in care Beyonce a dezvaluit ca sufera de psoriazis, o conditie autoimuna care forteaza corpul sa produca celule de piele, care rezulta in inflamari ale pielii de pe scalp, coate, genunchi si alte parti ale corpului. Boala de care sufera Beyonce afecteaza un numar mare de persoane, iar dintre celebritati, si Kim Kardashian a dezvaluit ca se confrunta cu aceeasi afectiune, lucru care o face uneori sa isi ascunda mainile sau alte parti ale corpului care sunt afectate de plagi mai ales in perioadele stresante.

Primul interviu al lui Patric Hanganu de la inceputul scandalului dintre el si fosta iubita! Care este povestea din spatele buchetului de flori pe care i l-a dat de Ziua Indragostitilor - VIDEO

Dezvaluirea lui Beyonce nu este, insa, intamplatoare. Aceasta a ales sa impartaseasca lumii afectiunea cu care traieste pentru ca a decis sa lanseze o linie de produse de ingrijire pentru par.

„Conversatiile si dezbaterile din saloane si din frizerii creeaza un sentiment al comunitatii pentru oamenii care privesc aceste locuri drept spatii in care se retrag din vietile lor cotidiene. Pentru ei, sunt locuri unde te simti frumos, unde vorbesti despre ce te apasa, impartasesti secrete si transmiti mai departe cunoastere. Este, intr-un fel, cel mai bun loc in care se aduna comunitatea. E atat de important incat devine un sanctuar”.

Boala de care sufera Beyonce ar fi fost si ea parte din motivele pentru care cantareata a decis sa isi lanseze propria linie de produse de ingrijire, Cecred.

„Am luat ultima silaba din numele meu si am alaturat-o cuvantului ‘sacru’ (‘sacred’, n.red.) si asa am creat Cecred. Zilele in salonul mamei, ritualul zilnic alaturi de tatal meu, anii de experienta in a dezvolta totul… calatoria aceasta a dus catre Cecred”.

Din interviul pentru Essence, fanii cantaretei au aflat nu doar boala de care sufera Beyonce, ci si motivul pentru care aceasta a decis, cu ani in urma, sa isi taie pletele care devenisera un leitmotiv al performance-urilor sale, cu zece ani in urma.

Povestea de dragoste a interpretei Luciana Spinu si a sotului ei, Liviu: „Cel mai frumos moment pentru noi, este prima intalnire a lui Stelian cu viitorul sot, pe care ulterior l-a numit tata” - INTERVIU

„Imi place cum asociem o anumita tunsoare cu anumite momente din vietile noastre, cum a fost acela in care mi-am taiat parul scurt. Imi amintesc ziua in care am luat decizia. Nu aveam un anumit stil in minte. Si nu a fost doar o decizie estetica, a fost o transformare emotionala si o metamorfoza prin care treceam”. Decizia, a explicat aceasta, a venit dupa ce nascuse primul sau copil, pe Blue Ivy Carter, acum o preadolescenta in varsta de 12 ani.

„O mare parte din identitatea mea ca performer a fost legata de un par lung, lasat liber. Sa imi tai parul a fost un act de rebeliune in fata asteptarilor societatii. Devenisem mama de curand, si ceva din eliberarea pe care am resimtit-o m-a facut sa vreau sa scap de el. A fost ca o reprezentare fizica a asteptarilor asupra mea si asupra felului in care le resping. Voiam sa scap”.

De curand, Beyonce a facut o surpriza uriasa fanilor sai, anuntand ca lanseaza doua piese country chiar in timpul desfasurarii Super Bowl, la pauza care a inclus si o reclama in care aparea aceasta.

Articole din aceeasi categorie