Povestea de dragoste a interpretei Luciana Spinu si a sotului ei, Liviu: „Cel mai frumos moment pentru noi, este prima intalnire a lui Stelian cu viitorul sot, pe care ulterior l-a numit tata” - INTERVIU

A inceput luna dragostei, iar asta inseamna ca echipa perfecte.md iti prezinta oamenii ai caror poveste de iubire este o sursa de inspiratie si un scenariu demn de filmele romantice. Afla secretele unei relatii de dragoste puternice in cadrul interviurilor cu mai multe vedete de la noi pe care le urmaresti zilnic pe retelele de socializare.

Acum trei ani, interpreta de muzica populara Luciana Spinu a ramas singura cu un copil mic, dupa ce sotul ei, muzicianul, Dorin Ieseanu a decedat. Dupa o perioada, artista si-a refacut viata cu Liviu Ungureanu. Iubeste din nou si a devenit mamica pentru a doua oara. Afla intr-un interviu marca perfecte.md cine a facut primul pas si ce vis comun are cuplul.

Cum v-ati cunoscut si cine a facut primul pas?

„Noi ne cunosteam de mult timp, eram prieteni. Liviu a facut primul pas. Din start, am ezitat sa incep o relatie, aveam frica sa nu-i provoc suferinta, din motiv ca am trait momente dificile, dar am lasat lucrurile sa decurga de la sine”.

Ce schimbari au aparut in viata voastra, dupa ce ati intemeiat o famile?

„Noi ambii ne-am schimbat mult, am fost doi oameni care au pornit un drum de la zero. Suntem mai linistiti si rabdatori, iar pentru Liviu cred ca este si mai complicat, pentru ca si-a asumat sa vina in viata noastra, cu tot trecutul dureros pe care l-am trait”. 

Care a fost cel mai indraznet lucru pe care l-ati facut impreuna?

„Pentru noi a fost un pas indraznet sa incepem relatia noastra. In pofida faptului ca am avut parte de mult hate din partea oamenilor care nici nu ne cunosteau, noi ne-am format o familie puternica si unita”.

Care sunt cele mai frumoase momente din relatia voastra?

„Toate momentele legate de noi au o semnificatie aparte, traite intens cu diferite sentimente, dar una din ele ramane a fi cea mai frumoasa. Prima intalnire a lui Stelian, cu viitorul sot, pe care ulterior l-a numit tata”. 

Luciana Spinu - despre criticile asupra sa dupa ce s-a recasatorit si a  devenit mama pentru a doua oara: „Fac asta oamenii care...” - VIDEO

Intr-un an a realizat, cat altii in zece! Cum a facut Dianna Rotaru cunostinta cu iubitul ei. Vezi imagini adorabile cu familia sa - VIDEO

Ce va aduce bucurie in relatie?

„Ne bucuram pentru copiii nostri, care cresc in pace, dragoste si armonie. Iar timpul petrecut impreuna in patru, este cel mai frumos lucru din relatia noastra”.
 
Ce inseamna pentru voi compromisul intr-o familie?

„In cazul nostru, noi nu am avut situatii in care sa fie atat de complicat incat sa ajungem la un compromis, mereu comunicam si ne zicem toate gandurile, ideile si luam decizii impreuna”.

Cum va organizati treburile casnice?

„Ne repartizam treburile casnice in mod cinstit, sotul gateste, eu am grija de haine. Ii multumesc pe aceasta cale ca se implica la tot si ma ajuta mult”.

Totul a inceput de la o simpla prietenie, iar acum nu-si imagineaza viata unul fara altul! Primul interviu cu Gabriella Nastas si Kamara: „Noi suntem total departe de stereotipurile: nunta, casatorie”

Cum va petreceti timpul liber?

„Iesim la plimbare cu familia, facem shopping si privim filme”.

 La ce visati cel mai mult?

„Avem mai multe visuri comune, primul este sa sarim impreuna cu parasuta. Ne este frica de inaltime, dar dorim sa trecem peste aceasta bariera. Al doilea vis, este sa calatorim si sa descoperim tari noi, pe o croaziera.  Ambii muncim mult si speram ca scopurile noastre se vor realiza”.

Articole din aceeasi categorie