06.11.2023
Pamela Anderson a spus adio machiajului. De ce vrea actrita de 56 de ani sa fie 100% naturala

Pamela Anderson isi poarta cu mandrie chipul la 56 de ani. Actrita din „Baywatch” a marturisit ca nu mai vrea sa poarte machiaj, o indeletnicire complet „inutila”.

Dupa ce a aparut nemachiata la Saptamana Modei de la Paris, Pamela Anderson a dezvaluit ca nu se mai atinge niciodata de machiaj. Actrita de 56 de ani a explicat, intr-un interviu acordat revistei People, ca acoperirea defectelor cu farduri i se pare inutila si ca nu-i pasa de imbatranirea fizica.

„Eu o numesc traire, nu imbratranire. Sa fugi dupa tinerete este inutil. Tot ce putem face este sa imbratisam cine suntem in momentul in care ne aflam si sa fim de acord cu locul in care ne stau picioarele in acest moment”, a spus actrita pentru revista americana.

Dupa o viata plina de suferinta, a gasit femeia care sa il faca sa zambeasca din nou. Keanu Reeves, mai fericit la niciodata - FOTO

Fosta actrita din Baywatch apucat-o pe un drum al naturaletii depline, petrecandu-si zilele gradinarind, meditand si cultivandu-si propriile legume si fructe, inconjurata de animale si natura, la resedinta ei din Insula Vancouver (Canada).

„Nu mai trebuie sa fiu cool. Pot fi doar eu. Este foarte eliberator sa poti fi confortabil in propria ta piele”, mai spune actrita de 56 de ani.

Horoscop 6 noiembrie 2023. Discutii aprinse in familie si o promisiune

Pamela Anderson a trait multe experiente la limita in ultimii 5 ani. Casatorita si divortata de doua ori in aceasta perioada, actrita si-a scris memoriile si a fost subiectul unui documentar.

Articole din aceeasi categorie