06.11.2023
Dupa o viata plina de suferinta, a gasit femeia care sa il faca sa zambeasca din nou. Keanu Reeves, mai fericit la niciodata - FOTO

Desi pe plan profesional este unul dintre cei mai apreciati actori de la Hollywood, soarta nu a fost intotdeauna de partea lui Keanu Reeves in ceea ce priveste viata personala. Acum in varsta de 59 de ani, Keanu a reusit sa gaseasca un echilibru intre cele doua aspecte ale vietii sale, iar cea care l-a ajutat este iubita sa, Alexandra Grant.

Keanu Reeves si Alexandra Grant se cunosc inca din 2009, insa relatia lor a inceput cativa ani mai tarziu. La inceput au lucrat impreuna, ulterior au devenit prieteni, iar apoi iubiti. In public au aparut pentru prima oara in 2019, iar de atunci sunt de nedespartit. De profesie artist vizual, Alexandra i-a oferit lui Keanu acel echilibru de care avea nevoie.

Cuplul si-a refacut aparitia pe covorul rosu la evenimentul LACMA Art+Film, acolo unde Keanu a fost tot numai un zambet, semn ca este, in sfarsit, un barbat fericit.

Horoscop 6 noiembrie 2023. Discutii aprinse in familie si o promisiune

De curand, Alexandra a vorbit intr-un interviu despre relatia lor. “Partea buna cand te indragostesti ca adult este ca am avut timp sa imi construiesc propria cariera pana cand a inceput aceasta relatie. Ma simt increzatoare cand pasesc alaturi de el pe covorul rosu”, a povestit Alexandra, o artista apreciata, de succes, in domeniul ei.

„Ce imi place la Keanu si la relatia noastra este ca ne provocam sa descoperim drumuri noi. Este o adevarata inspiratie pentru mine. Este atat de creativ, atat de bun. Munceste atat de mult”, a mai spus Alexandra.

Actorul din Matrix a avut o viata incununata cu succes pe plan profesional, dar plina de tragedii pe plan personal. In 1998 a cunoscut-o pe Jennifer Syme, s-a indragostit de ea, iar un an mai tarziu aceasta a ramas insarcinata. Insa copilul s-a nascut mort, iar cei doi nu au putut trece peste aceasta tragedie si s-au despartit.

Epopeea surorilor Terescenco continua! Imaginile compromitatoare care au aparut pe social media cu una dintre ele - FOTO/VIDEO

In 2001, Syme a murit intr-un accident de masina, fiind sub influenta mai multor droguri. In urma cu cativa ani, acesta a suferit o alta pierdere majora, prietenul sau cel mai bun, River Phoenix( fratele lui Joaquin Phoenix), fiind victima unei supradoze de droguri. In aceeasi perioada, tatal sau a fost arestat din nou.

In perioada filmarilor celebrei serii „Matrix”, sora sa mai mica a fost diagnosticata cu leucemie, Keanu donadu-si aproximativ 70% din veniturile castigate spitalelor care lupta in tratarea acestei cumplite boli. Soarta l-a rasplatit, sora sa reusind sa supravietuiasca.

Articole din aceeasi categorie