10.03.2022
Cardi B a publicat o fotografie cu fiul ei in varsta de sase luni: „Asta este tot ce veti obtine” - FOTO

Cardi B nu este pregatita sa-si arate complet fiul in varsta de sase luni, insa le-a oferit fanilor o fotografie cu o parte mica din corpul acestuia. Artista si partenerul sau, Offset, am impreuna doi copii. 

Cantareata, in varsta de 29 de ani, a adus pe lume al doilea copil cu Offset in luna septembrie a anului trecut, insa pana acum nu i-a aratat fata micutului. Cu toate acestea, Cardi B a postat pe contul sau de Twitter mai multe mesaje in legatura cu baietelul si chiar si o fotografie cu ochiul acestuia.

Intr-una dintre postari, artista a scris: „Uf, mi-as dori sa pot sa-l scap de durerea de dintisori. A fost foarte trist astazi”. Intr-o alta postare aceasta a spus: Bebelusului nostru i-a aparut deja un dintisor si nu l-am vazut inca”. 

Recent, aceasta a pus o noua postare, insa de data aceasta a impartasit cu fanii o fotografie cu ochisorul micutului, pentru a tine si mai mult in suspans aparitia acestuia: „Asta este tot ce veti obtine”. 

Cardi B si Offset nu au dezvaluit inca numele bebelusului lor

Cardi B si Offset si-au intampinat fiul in luna septembrie in 2021, insa inca nu au dezvaluit numele micutului si nici nu au distribuit imagini cu chipul acestuia. Artista a fost criticata de urmaritorii ei pentru faptul ca isi tine imaginea copilului privata, fiind acuzata ca o face pentru atentie. Aceasta a raspuns intr-o postare pe retelele de socializare cu un mesaj acid.

Ce fel de copil a fost Vladimir Putin? O profesoara ce i-a fost foarte apropiata dezvaluie de ce s-a schimbat brusc la varsta de 11 ani?

„Cat de innebuniti pot fi oamenii sa-mi ceara sa-mi arat fiul. Se pare ca nu pot sa fac sau sa spun nimic in aceste zile fara ca oamenii sa se irite.”, a scris Cardi B pe Twitter, adaugand ca s-ar putea sa-si stearga conturile de socializare. 

Indiferent de critici, Cardi B se bucura de viata sa alaturi de cei mici. Ea si Offset sunt, de asemenea, parintii fiicei in varsta de trei ani, Kulture Kiari. 

La inceputul acestei luni, artista a distribuit un videoclip pe Instagram Story cu fiica ei Kulture, explicand rationamentul ei dulce de a nu mai vrea un alt copil in casa.

„Vrei sa mai am un copil?”, a intrebat Cardi in clip inainte ca Kulture sa raspunda rapid: „Nu!”. Cand aceasta si-a intrebat fiica de ce, micuta a explicat ca este perfect multumita de fratiorul ei. „Pentru ca imi place fratiorul meu. El este perfect”, a spus Kulture. 

Maria, fiica lui Vladimir Putin, si sotul ei, expulzati din Olanda. Unde locuiesc acum

Articole din aceeasi categorie