10.03.2022
Ce fel de copil a fost Vladimir Putin? O profesoara ce i-a fost foarte apropiata dezvaluie de ce s-a schimbat brusc la varsta de 11 ani?

Vera Gurevich a fost profesoara presedintelui Vladimir Putin pe vremea cand acesta se afla in scoala generala. Ea sustine ca a avut o relatie foarte stransa, dar apoi a inceput sa-si faca griji penrtru el dupa ce el a inceput sa o ia pe o cale gresita.

Potrivit profesoarei, liderul rus care a lansat o invazie asupra Ucrainei, a incetat sa mai socializeze la 11 ani dupa ce si-a stabilit un obiectiv serios.

El provine dintr-o familie din clasa muncitoare Saint Petersburg si a recunoscut chiar el ca a avut comportament de „huligan” in copilarie.

In prima zi de razboi, tatal lui s-a stins din viata! Cine este Mihai Dicusar care si-a pus la dispozitie casa pentru 10 refugiati din Ucraina: „Ii primesc pe toti cu sufletul deschis” - VIDEO

Intr-un interviu aparut in cartea sa din anul 2000, „Prima persoana”, profesoara lui, Vera Gurevich, care i-a fost ca o mama, a spus ca Putin „s-a schimbat brusc” cand avea 11 ani.

„El s-a schimbat brusc in clasa a sasea. Era evident ca si-a propus un obiectiv. Probabil ca intelesese ca trebuie sa realizeze ceva in viata lui”, a spus Vera in inteviul pentru carte.

Mai mult, unul dintre colegii din cancelarie i-a spus Verei ca il considera pe Putin ca „meschin si dezorganizat”.

In cartea mentionata, Putin a spus ca ii placea scoala „atata timp cat a reusit sa fie liderul secret”, adica nu a incercat sa comanda oamenii si a ramas „independent”. Atunci si-a dat seama ca trebuie sa-si imbunatateasca statutul social. A inceput sa faca sport si s-a straduit mai mult la cursuri.

Vedeta din serialul „Supernatural”, Misha Collins s-a adresat in limba rusa tuturor oamenilor din Rusia: „Ni se rup inimile pentru Ucraina” - VIDEO

Vera l-a ajutat pe Putin sa se dezvolte, in timp ce i-a acordat mai multa atentie si l-a descurajat sa-si mai petreaca timpul pe strazi, in anturaje.

In timp ce altor elevi le placea sa mearga la dansuri, Putin a evitat sa participe si „nu-i placea sa socializeze”. El prefera sa mearga la judo de patru ori pe saptamana si nu se mai concentra pe nimic altceva.

„Cand am inceput sa fac sport… obisnuiam sa ma antrenez din doua in doua zile si apoi in fiecare zi. In curand, nu am mai avut timp de altceva. Aveam alte prioritati, trebuia sa ma impun in sport, sa realizez ceva, imi stabileam obiective.”, a explicat Putin pentru autorii cartii ”Prima persoana”.

Potrivit Daily Mirror, pe masura ce trecea timpul, Vera era tot mai implicata in activitatile lui viata lui Putin si i-a devenit ca a doua mama. Ea il ducea pana si in vacante.

„Cred ca [Putin] este o persoana buna. Dar nu iarta niciodata oamenii care il tradeaza sau sunt rai cu el”, a mai spus in paginile caritii Vera.

Articole din aceeasi categorie