10.03.2022
Maria, fiica lui Vladimir Putin, si sotul ei, expulzati din Olanda. Unde locuiesc acum

Biografia oficiala a lui Vladimir Putin confirma faptul ca el si fosta lui sotie au avut doua fiice, Maria si Katerina. Dar nici presedintele, nici serviciul sau de presa nu au dezvaluit vreodata numele complete ale fiicelor sale sau ceva despre viata sau cariera lor. Nici una nu isi foloseste numele de familie in public.

Cu toate acestea s-a aflat ca Maria Vorontsova alias Mariya Vladimirovna Putina, prima fiica a presedintelui rus Vladimir Putin nascuta pe 28 aprilie 1985 este endocrinolog pediatru rus.

Maria Vorontsova este casatorita cu omul de afaceri olandez Jorrit Faassen. In 2013, locuiau intr-un penthouse deasupra celei mai inalte cladiri rezidentiale din Voorschoten din Tarile de Jos.

In 2014, rezidentii olandezi au cerut ca Vorontsova sa fie expulzata din tara dupa ce zborul 17 Malaysia Airlines a fost doborat de rebelii pro-rusi in Ucraina. In 2015, Vorontsova si Faassen s-ar fi intors la Moscova si locuiesc intr-un penthouse pazit de pe bulevardul Novinsky, cu vedere la Ambasada SUA.

O biatlonista ucraineana s-a retras de la Jocurile Paralimpice dupa ce a aflat ca tatal sau a fost capturat de soldatii rusi

Maria Vorontsova si sotul ei, Jorrit Faassen, au doi copii, unul nascut in 2012, iar celalalt in 2017. Identitatea lor nu a fost dezvaluita, insa presedintele rus a declarat de nenumarate ori ca este bunic, insa din pacate nu are timp prea mult sa-l petreaca cu nepotii.

Ce spune fiica lui Vladimir Putin despre razboiul din Ucraina?

Maria Vorontsova nu a comentat inca despre ce se intampla in Ucraina. Cu toate acestea, fiica purtatorului de cuvant al lui Putin, Elizaveta Pesokva, s-a opus public invaziei Ucrainei de catre Rusia, subminandu-l pe tatal ei.

Peskova a postat cuvintele „nu razboiului” pe un fundal negru in povestea ei de Instagram. Tatal lui Peskova este purtatorul de cuvant al lui Putin, Dmitri Peskov, care justifica actiunile Rusiei in fata presei.

Sloganul este acelasi scandat de protestatarii rusi care au marsaluit in orasele lor de la inceputul conflictului.

Ce fel de copil a fost Vladimir Putin? O profesoara ce i-a fost foarte apropiata dezvaluie de ce s-a schimbat brusc la varsta de 11 ani?

Articole din aceeasi categorie