20.03.2023
Cappadocia nu este doar despre baloanele cu aer cald! Bloggerita Tatiana Koberidze - intr-o vacanta de vis intr-una dintre cele mai frumoase regiuni din Turcia. Imagini care iti taie respiratia - VIDEO

Acum cateva zile, una dintre cele mai cunoscute travel bloggerite din Moldova, Tatiana Koberidze, a plecat impreuna cu o prietena de-a sa in Turcia.

Cele doua au vizitat orasul Istanbul dupa care si-a continuat escapada in Cappadocia. 

Cappadocia este o regiune semi-desertica din centrul Turciei. Este cunoscuta pentru hornurile sale de zane, formatiunile de stanca inalte in forma de con, care sunt deosebit de abundente in Pasabag (Valea Calugarului) si Valea Goreme. Regiunea este renumita si pentru locuintele sale din epoca bronzului, care au fost scobite in vai si apoi folosite ca adaposturi de primii crestini. 

Majoritatea sunt obisnuiti sa vada doar imagini cu boloane cu aer cald atunci cand este vorba despre Cappadocia, insa Tatiana a vrut sa le demonstreze urmaritorilor sai ca aceasta regiune istorica este cu mult mai frumoasa si deosebita decat se stie.

Intr-un video realizat cu drona si publicat ulterior in mediul online, Koberidze alerga printre hornuri de zane. „Imi doream sa vin aici si am decis ca anul acesta cu siguranta voi ajunge! Mi se pare ca nu mai exista un asemenea loc pe planeta.”, a scris bloggerita pe Instagram.

Inca un vis implinit! Iuliana Beregoi si-a cumparat o casa: „Universul stie cum sa faca sa te uimeasca”. Vezi cum arata locuinta - FOTO

Tatiana Koberidze este una din cele mai urmarite bloggerite din Republica Moldova avand peste 160 de mii de urmaritori pe Instagram. Aceasta este cunoscuta in special pentru faptul ca ii place la nebunie sa calatoreasca, sa exploreze noi locuri si destinatii. In 2021 ea a calatorit in 11 orase ale lumii.

Este profesoara la penitenciarul de la Rusca si le invata pe femei sa aiba o meserie. Tatiana Gitmanenco, frizer: „Nu avem nicio frica una de alta, muncim fara supravegherea cuiva” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie