27.06.2022
Cantareata Pink, neinduratoare cu fanii sai care sustin interzicerea avortului: „Sa nu mai ascultati muzica mea niciodata!”

Artista se raliaza valului de artisti care se opun deciziei Curtii Constitutionale de-a exclude dreptul de avort din drepturile fundamentale garantate in Statele Unite.

Votul de 6 la 3 in favoarea scoaterii dreptului de avort in afara Constitutiei americane a inflamat nu doar populatia obisnuita, ci si comunitatea artistica.

Shakira a fost nevoita sa apeleze la politie, dupa hartuirile permanente din Barcelona - VIDEO

Dupa ce presedintele Joe Biden a catalogat decizia drept una care "a aruncat America cu 150 de ani in urma", iar fostii prezidentiabili, Michelle si Barack Obama, au postat un comunicat de presa din care reiese ca totul este "un atac la drepturile esentiale" si ca asta nu va scadea rata avorturilor, ci va creste rata efectuarii lor in conditii insalubre, riscante pentru femei, artistii au iesit si ei cu diverse mesaje publice, in mare parte contra acestui rezultat aplaudat de republicani.

Pink considera ca cei care sustin decizia Curtii Supreme de a anula Roe v. Wade, legea care le acorda femeilor dreptul la avort in Statele Unite ale Americii, sustin intruziunea statului in viata privata a femeilor si a individului, in general.

"Sa fie clar: daca esti de parere ca guvernul are putere de decizie cu privire la uterul femeii, viata sau casatoria unei persoane gay sau ca rasismul este ok - atunci, te rog, in numele lui Dumnezeu, sa nu mai asculti niciodata muzica mea si totodata du-te d***u. Ati inteles?”, a scris Pink pe Twitter.

Vedete care sunt mai inalte in viata reala decat la televizor. Cine sunt femeile care impresioneaza cu statura lor - FOTO

"Cred ca toti nervii ne sunt prajiti in mod colectiv de atat de multi ani de rasism, misoginism, homofobie etc. +pandemii, impuscaturi in masa, razboaie si nebunia totala, ipocrizie, ignoranta a GOP - totul este putin cam mult. Dar vom ramane impreuna. Binele va birui asupra raului", crede artista, care s-a pozitionat de partea protestatarilor si invita la activism civic.

Articole din aceeasi categorie