26.06.2022
Shakira a fost nevoita sa apeleze la politie, dupa hartuirile permanente din Barcelona - VIDEO

Dupa despartirea de fotbalistul Gerard Pique, artista columbiana a fost agasata de anumiti fani.

Shakira si-a exprimat intentia de-a se muta la Miami, acolo unde are o vila in care a stat, in ultimii ani, mai mult cand avea concerte in Statele Unite. De-acum incolo, insa, luxoasa proprietate care ar valora 16 milioane de dolari va deveni resedinta oficiala a artistei originare din Columbia.

Pana atunci, insa, cantareata a fost nevoita sa ramana in Barcelona, orasul care a adoptat-o in urma cu 12 ani, cand a devenit partenera lui Gerard Pique, dar si unde i s-a deschis un proces din cauza unor sume nedeclarate catre Fiscul spaniol.

Din pacate, insa, dupa despartirea de partenerul sau de viata si tatal celor doi baieti ai sai, Shakira a devenit tinta glumelor proaste, a unor scrisori dubioase de la admiratori si a unor acte de vandalism. Artista s-a trezit cu mai multe mesaje ironice la intrarea in vila in care locuia pana nu de mult cu fotbalistul Barcelonei, la fel cum s-a intamplat si in fata casei sale din Columbia, unde vandalii au lasat cateva graffiti-uri.

Cat de mult s-a schimbat Bianca Dragusanu de la debutul in televiziune! Diva, campioana la operatii estetice - FOTO

Mai mult, pe adresa ei sosesc mereu scrisori de la diversi admiratori, cu avansuri sau invitatii nepotrivite. Ori, mai rau, este urmarita pe strada de diversi indivizi dubiosi.

Simtindu-se hartuita, Shakira a apelat la politia catalana pentru a le solicita ajutorul si protectia. Cel mai probabil, aceste lucruri ii vor grabi columbiencei plecarea la Miami, chiar daca astfel Pique va fi la 7.000 de kilometri departare de copiii sai.

Vedete care sunt mai inalte in viata reala decat la televizor. Cine sunt femeile care impresioneaza cu statura lor - FOTO

Articole din aceeasi categorie