26.06.2022
Vedete care sunt mai inalte in viata reala decat la televizor. Cine sunt femeile care impresioneaza cu statura lor - FOTO

Celebritatile de la Hollywood reusesc sa impresioneze de fiecare data cand apar in fata camerelor de filmat. Cu toate acestea, imaginile sunt de multe ori inselatoare. Iata o lista cu vedete care sunt mai inalte in viata reala decat la televizor.

Ele sunt femeile care reusesc sa impresioneze prin frumusetea si talentul  lor. Chiar daca au a inaltime impresionanta, aceste vedete au invatat sa o foloseasca in avantajul lor. De la modele la actrite, aceste femei sunt un exemplu de putere si incredere in sine.

Vedete care sunt mai inalte in viata reala decat la televizor

Femeile din lista pe care am alcatuit-o impresioneaza prin frumusete si unicitate. Talentul lor nu poate fi contestat, iar acestea dovedesc cu fiecare aparitie ca isi merita locul in topul domeniilor in care profeseaza. Am ales cateva actrite celebre, modele, dar si cantarete care sunt mult mai inalte in viata reala decat a-i putea sa le percepi atunci cand le vezi la televizor.

Gigi Hadid

Gigi Hadid este una dintre cele mai apreciate vedete din lumea modei. Blondina se bucura de o comunitate de peste 48 de milioane de urmaritori pe retelele sociale si traieste o viata extraordinara din cariera pe care si-a construit-o ca model.

Desi aparitiile sale sunt impecabile, putini stiu care este inaltimea reala a fotomodelului. Fotomodelul in varsta de 27 de ani are o inaltime impresionanta de 1.80 m. Nu este de mirare faptul ca este una din cele mai cautate modele la prezentarile de moda ale brandurilor celebre. Fostul sau partener, Zayn Malik, era mai mic ca aceasta si masura doar 1.75 m.

Brooke Shileds

Brooke Shields se afla pe lista de vedete care sunt mai inalte in viata reala decat la televizor. Ea a intrat in lumina reflectoarelor de la o varsta frageda. Actrita avea doar 12 ani atunci cand a pasit pentru prima data in fata camerelor de fotografiat. Rolul sau din Pretty Baby i-a adus un real succes. Inca de la inceputul carierei a fost apreciata pentru frumusetea sa iesita din comuna.

Vedeta este actrita si model, iar acest lucru se datoreaza si inaltimii sale impresionante. Vedeta in varsta de 57 de ani masoara nici mai mult, nici mai putin de 1.83 m. Fiicele acesteia, Rowan si Grier par deja sa-i calce pe urme si sa-i mosteneasca inaltimea de invidiat.

Detalii despre inmormantarea lui Iurii Shatunov: „Va fi incinerat...”

Nicole Kidman

Vedeta din Moulin Rouge impresioneaza de fiecare data atunci cand apare pe covorul rosu. Kidman se face remarcata datorita talentului sau, dar si a staturii impresionante. Fosta sotie a lui Tom Cruise  masoara 1.79 m.

In ciuda inaltimii impresionante, aceasta nu renunta niciodata al tocuri. Vedeta adora sa-si puna in valoare silueta de invidiat si picioarele lungi. Chiar daca pe marile ecrane este dificil sa-ti dai seama de acest aspect, atunci cand este intalnita pe covorul rosu, Nicole pare sa-i  intreaca pe cei mai multi actori cu inaltimea sa.

Kendall Jenner

Kendal Jenner se afla pe lista de vedete care sunt mai inalte in viata reala decat la televizor. Ea s-a facut remarcata de-a lungul timpului datorita frumusetii sale. Modelul in varsta de 26 de ani se bucura in prezent de aprecierea brandurilor celebre. Aceasta si-a inceput cariera de model in anul 2014.

In anul 2018 Forbes spunea ca este deja una dintre cele mai bine platite modele din intreaga lume. Kendall a stiut cum sa-si puna frumusetea in valoare si sa profite de acest lucru. Vedeta in varsta de 26 de ani masoara 1.79 m si rareori este vazuta fara tocuri. Sora sa mai mica, Kylie Jenner, are o inaltime de doar 1.68 m.

Horoscop 26 iunie 2022. Zodia care are sanse mari sa se certe cu partenerul de viata

Adele

Adele se afla pe lista de vedete care sunt mai inalte in viata reala decat la televizor. Cantareata are o inaltime impresionanta de 1.75 m. Cantareata impresioneaza de fiecare data cu tinutele care ii pun in evidenta noua silueta.

De cand a reusit sa piarda in greutate acesta a ales sa poarte tinute tot mai indraznete. Vedeta a fost surprinsa intr-o fusta scurta la una din intalnirile recente cu iubitul sau, Rich Paul.

Blake Lively

Blake Lively si sotul sau, Ryan Reynolds, formeaza unul din cele mai apreciate cupluri de la Hollywood de la acest moment. Chiar daca atunci cand se afla in compania sotului sau, Blake, pare mult mai scunda, in realitate lucrurile stau complet diferit.

Actrita in varsta de 34 de ani o inaltime de 1.78 m atunci cand nu poarta tocuri. Sotul sau, Ryan, are o inaltime impresionanta de 1.88 m, motiv pentru care de multe ori sotia sa pare mult mai scunda decat este in realitate.

Articole din aceeasi categorie