03.06.2022
Cantareata din Ucraina, Dasha Astafieva a evoluat in fata soldatilor de la Gostomel si a recunoscut ca i-a fost foarte greu: „Imi era frica sa plang...” - FOTO

Interpreta ucraineana, Dasha Astafieva, pentru prima data de la inceputul razboiului, a cantat pentru soldatii din Ucraina.

Ea a mers la unitatea militara din Gostomel pentru a-i sprijini pe aparatorii ucraineni. Astafieva a recunoscut ca i-a fost greu sa cante pentru militari.

„Prima mea evolutie la unitatea militara din Gostomel. Deja a doua zi eu pur si simplu nu am cuvinte. Eu de pe scena le-am spus ca imi este frica de ei. Imi este frica sa le vad ochii care de la inceputul razboiului au vazut moartea si au privit-o fix in ochi... fiecare dintre ei. Ei sunt cei care au castigat moartea. Imi era frica sa plang, imi era frica sa cant, mi-a fost greu. Este pentru prima data cand eu evoluez la asemenea eveniment. Insa eu am inteles un lucru - ca trebuie sa ii vizitam cat mai des pe eroii nostri. Ei trebuie sa cunoasca ca noi ii respectam, suntem recunoscatori si, principalul lucru este ca noi suntem alaturi de ei mental tot timpul!”, a scris cantareara pe pagina ei de Instagram.

100 de zile de razboi! Svetlana Loboda - mesaj cutremurator despre perioada dificila prin care trece poporul ucrainean

Astafieva a adaugat ca a fost devastata de durerea pe care a vazut-o la Gostomel si de locurile care sunt acum distruse. 

„Cand vezi toata aceasta durere, pe care ne-au facut-o dusmanii nostri, nu ai cum sa nu o mai vezi. Nu pot sa accept faptul ca eliberatorii pe undeva merg, traiesc, se bucura de viata... si continua sa inmulteasca raul in intreaga lume. Traiesc foarte bine, isi cresc copiii. Copiii care sunt vii... in timp ce unii micuti ucraineni au deveni ingeri pentru totdeauna din cauza razboiului”, a adaugat ea. 

Renumitul fotbalist Pele i-a scris o scrisoare lui Vladimir Putin despre situatia actuala din Ucraina: „Totul este in mainile noastre” - FOTO

Din primele zile ale razboiului, Astafieva a ramas la Kiev si s-a oferit voluntar in bucatarie, unde ajuta la curatarea cartofilor si nu numai. De asemenea, ea a donat bani pentru Fortele Armate ale Ucrainei.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie