19.07.2022
Cantareata Cher a recunoscut ca a avut trei avorturi spontane: „Sonny a venit acasa si m-a gasit plangand”

Interpreta americana Cher a recunoscut ca a avut trei avorturi spontane in timp ce era casatorita cu Sonny Bono. Primul avort spontan artista l-a avut cand avea doar 18 ani. 

„In tinerete am avut trei avorturi spontane. Primul l-am avut la 18 ani. Eram singura acasa. Sonny a venit acasa si m-a gasit plangand”, a scris interpreta pe Twitter. 

Dupa vizita la medic, Cher a spus ca „striga de durere”, din cauza careia medicii au dus-o de urgenta la spital, direct in sala de operatie.

„Ce avea sa se intample cu mine astazi?”, a intrebat Cher, avand in vedere ca, recent, Curtea Suprema a anulat o hotarare in Roe v. Wade care garanta dreptul constitutional la avort.

O actrita din serialul „Svati”, s-a stins din viata la 56 de ani: „Suferea de o boala grava”

In timp ce discuta cu fanii sai, Cher in varsta de 76 de ani a recunoscut ca „niciodata nu s-a gandit” ca va impartasi acest secret cuiva.

„Mamele, surorile, matusele, verisoarele, prietenele - nici o femeie din SUA nu e in siguranta. In curand, nicio persoana nu va fi in siguranta”, a adaugat femeia. 

Cantareata a mai vorbit despre avorturile spontane pe care le-a experimentat in timp ce incerca sa aiba un copil cu Bono, spunand ca experienta sa a fost „un cosmar”.

„Era un adevarat cosmar. Oamenii ma felicitau, pentru ca eu eram insarcinata, apoi eu am pierdut copilul si ei imi spuneau: „Oh, ne pare atat de rau”. Eu ma gandeam atunci: „Doamne, nu mai pot asculta asta”. 

Tom Cruise, Jessica Biel sau George Clooney s-au casatorit pentru PR? Vezi cuplurile care, potrivit internautilor, au mers spre altar doar pentru a deveni celebri

Pana la urma, Cher a reusit totusi sa aiba copii. Cand avea 22 de ani, pe lume a aparut fiul sau Chaz Bono (la nastere era fata si o chema Chastity). Dupa divortul ei de Bono, Cher s-a casatorit cu muzicianul Gregg Allman, de la care a nascut un fiu, Elijah.

Articole din aceeasi categorie