19.07.2022
O actrita din serialul „Svati”, s-a stins din viata la 56 de ani: „Suferea de o boala grava”

Actrita si prezentatoarea TV ucraineana, Ruslana Pysanka s-a stins din viata la varsta de 56 de ani. In ultimii ani ea locuia in Germania, unde a fost diagnosticata cu o boala grava. Insa ce boala, sursele oficiale nu au tinut sa mentioneze. 

Pentru publicul din Rusia, Pysanka este cunoscuta ca actrita din renumitul serial „Svati”. De asemenea, Ruslana a fost prezentatoarea emisiunii de divertisment „Strana sovetov”, care era difuzata la inceputul anilor 2000. 

Colegii si prietenii Ruslanei deja si-au exprimat condoleantele. 

Oksana Samoilova si Geegun s-au mutat intr-un conac de lux! Afla cat de dificila a fost alegerea, dar si cum arata locuinta - FOTO

„Imi pare atat de rau. Era tanara, avea doar 56 de ani. Prezentam impreuna emisiunea „Strana sovetov” in 2003-2004... Era atat de draguta, atat de mult iubea viata, era amuzanta”, a spus Lev Novojenov. 

„A murit amica mea, actrita ucraineana Ruslana Pysanka. Avea doar 56 de ani. A murit in Germania, in urma unei boli grave”, a scris in blogul sau personal Oscar Kucera. 

Cum se simte Emily Ratajkowski dupa despartirea de sotul ei: „Este o femeie puternica”

„Mereu vei ramane in inimile noastre! Multumim pentru inspiratie, pentru motivatia de a crea, pentru sustinere... Draga noastra, odihneste-te in pace”, a scris pe pagina sa de Instagram fosta membra a trupei VIA Gra, Nadejda Meiher. 

Articole din aceeasi categorie