19.07.2022
Tom Cruise, Jessica Biel sau George Clooney s-au casatorit pentru PR? Vezi cuplurile care, potrivit internautilor, au mers spre altar doar pentru a deveni celebri

Saptamana trecuta a avut loc un eveniment mult asteptat: Ben Affleck si Jennifer Lopez au jucat o nunta grandioasa, la aproape 20 de ani de la prima incercare de a merge spre altar. Legendara reunire de la Hollywood a inceput anul trecut - de atunci „Bennifer” au cumparat o casa la Los Angeles, care costa 50 de milioane de dolari si in sfarsit au reusit sa se casatoreasca. Totusi, de la inceputul reinceperii relatiei lor, internautii erau mereu cu ochii in patru, caci nu o data vedetele s-au casatorit doar pentru PR. In acest articol iti prezentam cuplurile celebre a caror iubire este indoielnica - si asta in ciuda casatoriei puternice si frumoase.

Tom Cruise si Katie Holmes

Relatia lui Tom Cruise si Katie Holmes din start parea ciudata. In 2005 actorul a venit la show-ul prezentatoarei americane Oprah Winfrey pentru a comenta zvonurile care circula in legatura cu noua sa relatie: in cadrul interviului actorul jura ca o iubeste pe Holmes, sarea de fericire pe canapea, striga, dansa cu prezentatoarea si facea multe lucruri ciudate. Mai apoi, acesta a tras o fuga pana in dressing si a adus-o pe scena pe Katie. Acest show in curand a devenit foarte popular: mai apoi au aparut si parodii cu acest moment in mai multe filme, printre care si „American Pie”. Intr-un interviu Holmes a recunoscut ca din copilarie visa sa devina sotia lui Cruise si, insusi Tom a cerut-o in casatorie, intr-un restaurant de pe Turnul Eiffel. In ciuda barfelor, casnicia lor a durat sase ani. 

Sophie Turner si Joe Jonas - prima aparitie in public dupa ce au devenit parinti pentru a doua oara. Vezi cum arata actrita la cateva zile dupa nastere - FOTO

Michael Jackson si Lisa Marie Presley

In 1994, Michael Jackson a cerut-o in casatorie prin telefon pe fiica renumitului Elvis Presley, Lisa Marie. Acest lucru s-a intamplat la scurt timp dupa ce Jackson a fost dat in judecata pentru molestarea unui minor. Casnicia lor a durat doar un an si jumatate, a zburat in Republica Dominicana, unde, intr-o capela veche si fara nici un invitat, s-a casatorit cu Lisa Maria. In ciuda divortului, cuplul a mentinut relatii de prietenie pana la moartea cantaretului, in 2009.

Dimineata e pe podium, iar seara munceste in constructii! Povestea de viata nestiuta a modelului Gucci Nadejda Lertulo - FOTO

Jessica Biel si Justin Timberlake

Internautii mereu au sustinut ca de fapt casnicia Jessicai Biel si a lui Justin Timberlake este un adevarat fake. Dupa spusele unor surse, Timberlake special si-a cautat o sotie frumoasa si destul de faimoasa, pentru a nu atrage prea multa atentie. In anul 2015 cei doi au devenit pentru prima data parinti, iar in 2020 Jessica l-a nascut pe al doilea lor fiu. 

George Clooney si Amal Alamuddin

Anuntul logodnei lui George Clooney si a avocatului Julian Assange Amal Alamuddin a trezit multe barfe si dubii pe retelele sociale. Principalul argument al internautilor este faptul ca actorul de fapt este gay: unele surse anonime sustin ca au vazut cum mai multi barbati veneau in odaia lui Clooney, intr-un hotel din New York, iar altii chiar spun ca adevaratul iubit al lui Gerge este sotul lui Cindy Crawford - Rande Gerber. In general, barbatii chiar sunt foarte apropiati. Impreuna cu Gerber, actorul a creat brandul de tequila Casamigos Tequila, pe care in 2017 l-a vandut cu 700 de milioane de dolari. 

Articole din aceeasi categorie