24.01.2022
O femeie a crezut ca l-a cunoscut pe barbatul visurilor ei pe o aplicatie de intalniri, pana a aflat cine era cu adevarat

Aplicatiile de dating sunt utile si nu putine au fost cazurile in care o intalnire s-a transformat intr-o casnicie, datorita acestor aplicatii.

Julie Haynes insa nu a avut acest noroc. Mama a doi copii, divortata, aceasta a crezut ca si-a intalnit online marea dragoste. Barbatul cu care vorbea spunea ca este un constructor cu propria sa firma.

Ulterior, Julie a aflat un lucru care a lasat-o fara cuvinte: acesta era logodit si nu era nicidecum barbatul care pretindea ca este. 

Carla’s Dreams, moment de sinceritate. Cum ar reactiona solistul trupei daca ar fi santajat cu poze in care apare fara machiaj

Vorbeam cu acest baiat si el imi spunea povestea vietii lui. Mi-a spus ca este constructor si ca are propria lui firma, cu patru sau cinci baieti ca angajati”.

Julie a spus ca i-a placut tipul pentru ca „a fost intotdeauna respectuos” si nu a incercat niciodata ceva nepotrivit. Dupa un timp, barbatul a rugat-o pe Julie sa iasa la o intalnire cu o cafea, insa pe ultima suta de metri acesta a anulat totul. 

Bella Hadid a recunoscut ca are probleme cu alcoolul: „Obisnuiam sa iubesc atat de mult alcoolul incat nu ma puteam controla”

„M-am gandit, de ce nu mi-a trimis un mesaj mai devreme? De ce a asteptat pana in ultimul moment?”

Dupa ce a devenit suspicioasa, Julie a decis sa investigheze cu cine vorbea de fapt. Intr-un final a aflat ca totul  a fost o minciuna si, dupa ce si-a spus povestea pe internet, alte femei i-au spus ca acelasi barbat le-a mintit si pe el. Acesta nu detinea nicio firma, avea alt nume si era logodit. 

Articole din aceeasi categorie