22.09.2022
Candva facea jurnalism la Chisinau, iar acum este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzica jazz de la Bucuresti. Afla ce profesie are Nadin Trohin, pe langa cea de interpreta: „Eu fiind o fire artistica, PRO m-a disciplinat in sensul asta” - VIDEO

Special pentru receptia PRO TV, Nadin a revenit la Chisinau cu un recital, iar echipa emisiunii O Seara Perfecta a profitat de ocazie si a aflat mai multe detalii despre viata artistei la Bucuresti.

Acum una dintre cele mai bune voci de jazz din Bucuresti, candva Nadin Trohin a activat la radio PRO FM. „Am niste amintiri, nici nu vrei sa stii. Pe la 6 dimineata ajungeam la PRO si asta m-a disciplinat. Eu fiind o fire artistica, PRO m-a disciplinat in sensul asta. La un moment dat ma gandesc ca m-am retras pentru ca mi-a spus cineva: „Nu aveti o voce neaparat radiofonica” si atunci eu m-am apucat sa cant. Este o gluma, stiam mereu ca asta vreau sa fac.”, a mentionat interpreta.

Dupa ce a plecat din trupa Millenium, Nadin a ales sa plece la Bucuresti. Acum 18 ani a devenit bursiera la Conservatorul din Bucuresti, sectia Jazz. „Am facut studiile la Colegiul National de Muzica Stefan Neaga si am vrut sa imi continui studiile. Acolo am cunoscut oameni foarte importanti, oameni din breasla, oameni care m-au sustinut.”

Si-au jurat iubirea in fata altarului! Corneliu Botgros si aleasa sa, Angela Botezatu s-au cununat. Vezi primele imagini din cadrul evenimentului mult asteptat: „Sa fiti impreuna pana la adanci batraneti” - VIDEO

Duce o viata activa la Bucuresti. Face muzica si in paralel este profesor la Universitatea Nationala de muzica. „Viata la Bucuresti este mai agitata decat viata la Chisinau. Am activat si in perioada pandemiei. Este mereu ceva de facut.”, a spus Nadin Trohin.

Experienta pe care a acumulat-o pe parcursul anilor acum o transmite studentilor sai: „La universitate am invatat sa tereotizez pentru a putea la randul meu sa transmit studentilor mei ceea ce si eu pe parcurs am deprins in acest domeniu.”

„Am reusit sa imi fac in timp prieteni din diverse domenii, familia mea sunt si studentii, profesorii, colegii si toti oamenii dragi mie.”, a adaugat artista.

Natalia Barbu a revenit in Moldova cu o surpriza pentru fanii sai. Afla unde locuieste interpreta de fiecare data cand revine la Chisinau: „Casa in care am trait in ultimii ani din viata mamei nu a fost casa unde am copilarit si cumva a disparut acel loc fizic de casa” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie