12.07.2023
Calvin Klein si partenerul sau, Kevin Baker, aparitie inedita in Los Angeles - FOTO

Calvin Klein si Kevin Baker au fost vazuti pentru prima oara impreuna in 2016.

Calvin Klein, in varsta de 80 de ani, si iubitul sau, Kevin Baker, in varsta de 35 de ani, au fost surprinsi saptamana aceasta in Los Angeles, California. Cei doi au fost fotografiati de paparazzi in timp ce se indreptau spre restaurantul Turners Cafe, unde au luat pranzul si au jucat sah. Apoi, Calvin si Kevin au mers la o sala de sport pentru a se antrena.

Pentru plimbare, amandoi au ales tinute lejere, Calvin Klein purtand o bluza intr-o nuanta de gri deschis, o pereche de pataloni bej si pantofi sport albi. Kevin Baker a optat pentru o tinuta all black, pe care a accesorizat-o cu o pereche de tenisi Converse.

„Mi s-a spus ca nu este posibil sa urc scarile, eu le-am demonstrat contrariul”! Marcela Paladi nu are limite - FOTO/VIDEO

Calvin Klein si Kevin Bakenu au abordat niciodata public relatia lor, dar au fost vazuti impreuna in ultimii ani. In ciuda diferentei de varsta de 45 de ani, cei doi par mai indragostiti ca niciodata si nu se sfiesc sa se afiseze. Cei doi si-au facut prima aparitie publica impreuna in 2016, pe covorul rosu la Gala de toamna a Teatrului American de Balet.

Calvin Klein s-a despartit de fostul sau iubit, starul Nick Gruber, in ianuarie 2012, dupa doi ani de relatie. In perioada despartirii lor, Gruber a vorbit sincer despre relatia sa cu designerul in decembrie 2012, dar mai tarziu a lansat o carte de dezvaluiri si un reality show dupa ce s-a mutat la Los Angeles. Modelul a fost internat la o clinica de reabilitare din Arizona dupa despartire, dupa ce a fost arestat pentru posesie de cocaina. La vremea respectiva au persistat zvonuri potrivit carora Calvin ar fi platit pentru reabilitare si l-ar fi dus acolo cu un avion privat.

Valerie Lungu vrea sa devina mamica? Ce declaratii a facut bloggerita: „Sunt atat de entuziasmata” - FOTO

„Calvin se simte foarte protector fata de el. In ciuda a tot ceea ce s-a intamplat si a tot ceea ce a facut, inca il iubeste pe Nick”, a declarat o sursa pentru Page Six la vremea respectiva.

Articole din aceeasi categorie