12.07.2023
„Mi s-a spus ca nu este posibil sa urc scarile, eu le-am demonstrat contrariul”! Marcela Paladi nu are limite - FOTO/VIDEO

Marcela Paladi, tanara care a ramas fara picioare in urma unui grav accident de pe Viaduct, si-a primit protezelele finale, iar acum merge la ultimele ore de reabilitare.

Paladi este un exemplu de putere. Tanara depaseste orice bariera si nu spune „nu” provocarilor. Marcela a postat un video pe retelele de socializare unde urca niste scari, iar in descrierea filmuletului a lasat si un mesaj: „Mi s-a spus ca nu este posibil sa urc scarile, eu le-am demonstrat contrariul”.

Cu zambetul pe buze si capul sus, Marcela coboara scarile. „E inevitabil sa credem in propriile forte, chiar daca nu e usor, chiar daca doarme”, a mentionat tanara.

De asemenea, ea a mai postat si o poza unde a dezvaluit ca acestea sunt ultimele antrenamente pe care le are.

Camelia Ursu, mai nou scrie si versuri: „Pentru ca sunt un om sensibil si de acolo se nasc multe lucruri interesante...”

Pe data de 6 februarie, Marcela a devenit victima unui grav accident produs pe bulevardul Dacia din capitala. Tanara a ramas fara picioare. A suportat doua interventii chirurgicale.

Tot mai sus! Tanara Evelina Rusu a obtinut marele premiu la un concurs international de muzica - FOTO

Articole din aceeasi categorie