31.05.2022
Vine vacanta! Amelia Uzun, Liza Kovalsky, Manuella Carnat si alti copii ale vedetelor din Moldova au finalizat anul scolar: „Un sfarsit de an frumos” - FOTO/VIDEO

Astazi este ziua in care toti elevii sunt mai fericiti ca niciodata, caci oficial este ultima zi de scoala! In acest articol iti prezentam copiii vedetelor din Republica Moldova care au sarbatorit ultimul sunet. 

Manuella Carnat

In acest an, in lista eminentilor a fost inclusa si Manuella Carnat. Tanara a incheiat anul scolar doar cu note de 9 si 10. Despre acest lucru, Manuella a anuntat pe pagina sa oficiala de Instagram. 

Familia Cebotari s-a marit! Katty Black si sotul ei Cristian l-au aratat pe noul lor membru: „Emotii de nedescris” - VIDEO

Pentru ultimul sunet, mica vedeta a optat pentru o rochie neagra, stralucitoare. „Va urez la toti un sfarsit de an frumos si sa treceti cu bine in clasa urmatoare”. 

„Ultima zi din clasa a 8-a”, a adaugat Manuella. 

Fiul Inei Terescenco, Gabriel

In aceasta zi speciala, Ina Terescenco nu a putut sa nu fie alaturi de fiul sau, Gabriel. Dis de dimineata, bloggerita a mers la fiul sau, pentru a-l sustine si incuraja.

Micutul Gabriel a avut o misiune importanta astazi, caci el, impreuna cu colega lui, au dat ultimul sunet al clopotelului. 

La careu, fiul Inei a imbracat un costum negru, clasic, camasa alba, ghete albe si, cel mai important detaliu, care l-a facut mai diferit de alti elevi - o pereche de ochelari negri. 

Fiica Danielei Cheltuitor a implinit 2 luni! Bloggerita a publicat imagini emotionante alaturi de Eva: „Doua luni de fericire” - VIDEO

Fiica sotilor Maxian, Riana

Ultimul sunet al clopotelului a sunat si pentru fiica lui Ilie si a Tatianei Maxian. 

Tatiana a postat pe pagina sa de Instagram o imagine cu Riana, care apare in fotografie zambitoare si foarte draguta. Pentru eveniment, micuta Riana a imbracat o salopeta clasica, o camasa alba si o pereche de pantofi negri. 

Familia Voevutski

Diana Voevutski astazi are fericire dubla. Ambii sai copii au mers la careu. 

„Absolventii mamei”, a scris Diana pe pagina sa de Instagram.

Pentru eveniment, fiul Dianei a optat pentru o tinuta mai casual, care consta din sacou, casama si o pereche de blugi. Ariadna a imbracat o tinuta clasica, formata din camasa alba si o fusta neagra. 

Fiul Victoriei Rosca, Ovidiu

Ovidiu a absolvit clasa a 3-a in acest an. Baiatul a primit si o medalie de aur, pentru merite excelente si sarguinta. 

De la Dubai, direct in Republica Dominicana! Dansatoarea Natalia Duminica, surprinsa in miscari de dans exotice alaturi de concurentele de la Survivor Romania. Moldoveanca a facut senzatie - FOTO/VIDEO

Pe pagina sa de Instagram, Victoria a publicat o imagine cu medalia fiului sau si a mentionat: „Atat de mandri de el!”. 

Amelia Uzun

Si Amelia a auzit astazi ultimul sunet. Tanara a absolvit clasa a 6-a. 

Pentru careu, Amelia a ales sa poarte o tinuta mai moderna si neobisnuita: o fusta din piele, de culoarea rosie, camasa si adidasi de culoarea alba. Ca accesorii, absolventa a ales o geanta in forma de inghetata si o pereche de ochelari rosii. 

„Pa pa clasa a 6-a!!!!”, a scris tanara pe pagina sa de Instagram.

Familia Kovalsky

Irina si Sergiu Kovalsky au fost astazi alaturi de fiica lor, care a absolvit clasa a 3-a. 

„Va fi un hit al verii!” Pasha Parfeni si Andreea Bostanica au lansat un duet extraordinar: „Ce poate fi mai frumos ca 18 ani?” - VIDEO

Liza, impreuna cu colegele sale, au imbracat tinute la fel, asemanatoare cu cele din vremea sovietica. 

„Ultimul sunet! Copiii vor avea vacanta? Dar parintii ce sa faca acum?”, a scris in gluma Irina, pe pagina sa de Instagram.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie