31.05.2022
In Ucraina vor functiona taberele de vara pentru copii! Ce spune Olena Zelenskaya despre aceasta decizie - VIDEO

Prima Doamna a Ucrainei, Olena Zelenskaya, a acordat un interviu posturilor TV ucrainene si a vorbit despre proiectele cu ajutorul carora ucrainenii aflati in dificultate ar putea fi ajutati.

Zelenskaya a spus ca taberele de copii vor incepe sa functioneze in Ucraina, dar nu in toate regiunile tarii. „Taberele pentru copii vor functiona! Nu in toate regiunile, ci doar acolo unde este sigur. Dupa o primavara grea, trebuie sa oferim copiilor o vara si posibilitatea de a se relaxa si de a-si imbunatati sanatatea. Pentru a stabili car tabere vor functiona, acum a fost creat un consiliu.”, a spus prima doamna.

Olena a adaugat ca in prezent sunt in desfasurare negocieri pentru organizarea taberelor pentru tinerii ucraineni care sunt nevoiti sa fuga de razboi in strainatate.

Vine vacanta! Amelia Uzun, Liza Kovalsky, Manuella Carnat si alti copii ale vedetelor din Moldova au finalizat anul scolar: „Un sfarsit de an frumos” - FOTO/VIDEO

„De asemenea, lucram pentru a ne asigura ca si copiii nostri din strainatate pot merge la tabere de odihna. Negociez cu primele doamne pentru a aranja astfel de tabere in diferite tari.”, a subliniat ea.

Zelenskaya a mentionat ca lucreaza activ la proiecte pentru a ajuta ucrainenii: „Am vorbit despre toate proiectele urgente pentru a ajuta ucrainenii. De la crearea Programului National de Sanatate Mintala si Sprijin Psihosocial, la care am lucrat in ultimul timp, pana la reabilitarea victimelor razboiului. Vom castiga.”

„Flirtul fals”. Ce ascund actorii care formeaza un cuplu in filme si se poarta ca indragostitii si pe covorul rosu - FOTO

Articole din aceeasi categorie