15.11.2023
Gogosile din Dubai au ajuns la Emilian Cretu: „Tu esti sanatoasica la cap?” - VIDEO

Dupa cea mai recenta parodie a lui Emilian Cretu la adresa bloggeritei Tany Vander, Olga Tapordei i-a facut o surpriza si i-a adus gogosi din Dubai.

Recent, Tany Vander a publciat un o secventa video in care spunea ca sotul ei a plecat la Dubai pentru o zi, din motivul ca a avut o pofta de gravida si anume Krispy Kreme si Cinnabons.

Olga Tapordei a vizitat recent Dubaiul, iar una din urmaritoarele actorului, Emilian Cretu i-a scris un mesaj unde ii spunea sa ii cumpere donuts. Femeia de afaceri a publicat un InstaStory unde a mentionat: „@emiliancretu05, aici sunt ponciki-le tale, ti le aduc si te rog, las-o in pace pe @tanyvander”, iar actorul a scris: „Tu esti „nebuna de cap””. 

Seara, Olga i-a facut o vizita si i-a adus cutia cu gogosi actorului, acesta i-a zis Olgai: „Scuza-ma, da tu esti sanatosica la cap sau nu prea?”.

Afirmand: „Sa stii ca urmaritorii tai au vazut ca eu sunt in Dubai si mi-au scris „Te rog frumos, adu-i lui Emilian o cutie cu donuts”!”.

Intr-un InstaStory de al ei, Olga a marturisit si urmaritorilor sai care a fost motivul adevarat pentru care i-a cumparat gogosi actorului: „Haideti sa va explic care este situatia cu Emilian si ponciki-le direct din Dubai. Mie real nu-mi plac oamenii care se baga in familii si eu am inteles ca Emilian il vrea pe Vasea si am zis ca hai sa il linistesc cu niste ponciki. Asta este total gluma, eram in Dubai si o prietena de a mea mi-a scris daca pot sa ii aduc din Dubai niste donuts si eu i-am zis ok, doar ca sa imi scrii de care. Si ea s-a prins ca eu nu stiu de toata situatia cu Tany, cu Emilian si cu tot si mi-a transmis asta si am ras. Apoi mi-a zis ca noi ne cunoastem si sa-i fac placut omului ca sufera”. 

Emilian Cretu este unul dintre cei mai renumiti influenceri din Moldova, urmarit de peste 500 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar si pentru clipurile pline de umor pe care le realizeaza. Acesta nu scapa niciun moment important din viata lui fara sa-l posteze pe retelele de socalizare.

Tany Vander este o influencera din Republica Moldova, cu o comunitate de peste 220 de mii de urmaritori pe Instagram. Femeia este casatorita cu omul de afaceri, Vasile Lungo si impreuna il cresc pe fiul lor - Adam.

Olga Tapordei este prima femeie din Moldova care a reusit sa cucereasca muntele Everest. De asemenea, aceasta este cunoscuta in mediul online avand o comunitate de peste 90 mii de urmaritori. Tapordei este fosta prezentatoare a emisiunii de la PRO TV, O Seara Perfecta.

Articole din aceeasi categorie