13.06.2022
Bucate si invitati neordinari au fost prezenti in platoul gustutilor! Afla cum au pregatit sotii Demirdjean o reteta georgiana si una armeneasca, dar si parerea lui Anatolie Melnic dupa degustare: „Tu ai auzit ce a zis Anatol cand a gustat?” - VIDEO

Dianna Rotaru si-a adus ieri la Gusturile se Discuta cumetrii. Cine sunt ei, dar si ce vor gati aflati intr-un reportaj marca O Seara Perfecta. 

Elena Demirdjean, solista Filarmonicii Nationale, alaturi de sotul sau Alexandru Gurgurov au fost invitatii emisiunii Gusturile se Discuta din aceasta duminica. 

Vera Nastasiu si-a sumarizat toate cunostintele si a gandit o noua platforma online! Afla ce sectiuni importante va include aceasta, dar si activitatile in care vor fi implicati copii, adolescenti, adulti, jurnalisti si persoane publice - VIDEO

De curand, Elena a participat la Romanii au Talent,  unde a demonstrat inca odata cat de frumos si impecabil poate canta opera.

Elena a pregatit o gustare georgiana, de altfel Georgia fiind si locul in care s-a nascut soprana. Aceasta a utilizat pentru reteta sa miez de nuca, spanac si kinza.

37 de ani au prins-o neastamparata si plina de idei! Vezi cum isi sarbatoreste Svetlana Sainsus ziua de nastere, dar si ce locatie si decor deosebit a ales: „Am procurat 50 de kilograme de lamai...” - FOTO/VIDEO

Sotul ei insa a pregatit o Haslama, mancare caracteristica regiunii din Caucasus. Aceasta a fost pregatita intr-un stil armenesc. 

Haslama Stock Photos, Royalty Free Haslama Images | Depositphotos
Articole din aceeasi categorie